- Konu Sahibi Tonari to Totoro
-
Gelinlik için bir bütçe düşündünüz, konuştunuz mu? Mesela Aglaya modelini paylaşmışsınız ancak onun güzel bir örneğini diktirmek için 3000-4000TL'yi gözden çıkarmanız gerekir. Madem model aklınızda net değil, bütçenize göre şekillendirmek en iyisi.
Nişanda kabarık ben de önermiyorum. Hiç gereği yok...Zarif durmuyor tarlatanlı abiyeler.
aslında kafanda fikir oluşmuş gibi geldi bana..etegi tüy tüy kabarıkları daha cok begeniosun sanki :)) ben kendi adıma 6. modeli begendim :))
1. ve 5. gelinlikler çok hoş:))
ben aglaya modelini de çok beğeniyorum
1. gelinlik ve 5. bölümdeki İKİNCİ GELİNLİK HARİKA!
hatta ben 5. nin 2.sini en çok beğendim.
Benim gelinliğimin eteği çok kabarık değildi ama yine biraz kabarıktı, çookk beğenerek diktirmiştim. Ucuz olsun diye biraz erken diktirdim, sonra 6 kilo verdim mi? Farkında da değilim zayıfladığımın o derece, düğünde göğüs altıma pamuk tıkmak zorunda kaldım, göğüslerimden eser kalmamıştı.
Belim inceldiği için TARLATAN sürekli düşüp topuğuma takıldı!
FELAKETTİ!
Çok çile çektim, sinirli ve öfkeliydim gelinliğin stresinden!
O yüzden çooooookkkkkkkkkkk iyi seç, bir kaç kez prova yap, oturma kalkma provası falan, en rahatı neyse onu seç. Yoksa stresli bir durum.
Kabarık modelde eteği kaldırıp OTURMASI BÜYÜK DERT! Arabaya inip binmesi falan ayyyyy
hatırladıkça sinirleniyorum
Bana kalsa düz model giyecektim herkes ne öyle dedi...CEREMESİNİ BEN ÇEKTİM:)
bu sizin nişanınız bence cok düz bir elbise ben sevmedim bakın bunu diktirin ben bunu mezuniyetimde diktirdim nişanım da da giyeceğim çünkü 1000 tl ye maloldu:)Eki Görüntüle 435448
straplezler oynarken falan çok rahat olmayabilir 8. yani son gelinlik modelini beğendim.dikrirmeden bi kez dene rahat edersen içinde öyle diktir herkesin gözü üstünde olacağı için rahat ve kendinden emin olmalısın
5-6-7 üçüde birbirinden güzel ama 5 daha bi güzel saki:)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=435272&d=1338626465&
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=435268&d=1338626251&
Bu iki modeli begendim ben.
Mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim.
ikinci tercihiniz benim ilk tercihim.
Canim beden olarak nasilsin ki acaba birde o var bu model icin incecik bir bel ve uzun bir boy gerekiyor bence ama sana bi model tavsiye edebilirim tarzin belli kat kat parca parcalari seviyorsun oleg cassinide denemistim bi gelinlik belki hosuna gidebilir Oleg Cassini hazir model bi marka en azindan sonucunda suprizle calismiyorsun bedenini soyluyorsun ve getiriyorlar gerekirse ufak tadilat yapiliyor straples olayida gelinligi oldukca sıki veriolar zaten gogus baslangic yeride onemli gerci dekoltE gostermeyecek kadar yukardaysa dusmez zaten kolay kolay Bu yolladigim model benden once deneyen bayanda hos durmamisti biraz kisaydi ama bende iyi durmustu. 38 bedenim 170 boyum bu gelinligi begenmistim ama daha sonra baska bi model aldim fiyat kiyaslamasi da yapinca cok daha uygun istedigim gibi sade bi gelinligim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?