- Konu Sahibi Tonari to Totoro
kesinlikle içinde rahat olacağım, sağını solunu çekiştirmeyeceğim, bir yerim görünür mü, pot yapaar mı diye düşünmek istemediğim bir gelinlik istiyorum.
sadece modelin güzel olması yetmez benim için, gelinliğin içinde hür olmalıyım.
beğendiğim modelleri burada paylaşacağım fakat çok kararsızım. çok beğendiğim bir modelden bir kaç gün sonra vazgeçebiliyorum.
neyse işte beğendiğim modeller...
Eki Görüntüle 435268
ilk tercihim bu model. eteğindeki hareketlilik büyüleyici. bel kısmı ve üstü da ayrı bir güzellikte. renk olarakta çok hoş.
ikinci model. sadece eteği hoşuma gidiyor. kabarık ve tül tül. prenses gibi.
sade modellerde hoşuma gidiyor. şıklıkları harika.
yine etekleri hareketli modeller. bu modeller aklımı başımdan alıyor. üst kısmı için farklı modeller olabilir.
Eki Görüntüle 435274
bu modellerde sadece fikirim olsun diye ayırdıklarım.
bu modelleri sitede buldum ve çok beğendim.
bu abiye modelinide nişan için düşünüyorum. eteği uzun olacak tabi. ama bundada kararsızım kabarık modelleri sevmiyorum...
sadece modelin güzel olması yetmez benim için, gelinliğin içinde hür olmalıyım.
beğendiğim modelleri burada paylaşacağım fakat çok kararsızım. çok beğendiğim bir modelden bir kaç gün sonra vazgeçebiliyorum.
neyse işte beğendiğim modeller...
Eki Görüntüle 435268
ilk tercihim bu model. eteğindeki hareketlilik büyüleyici. bel kısmı ve üstü da ayrı bir güzellikte. renk olarakta çok hoş.
ikinci model. sadece eteği hoşuma gidiyor. kabarık ve tül tül. prenses gibi.
sade modellerde hoşuma gidiyor. şıklıkları harika.
yine etekleri hareketli modeller. bu modeller aklımı başımdan alıyor. üst kısmı için farklı modeller olabilir.
Eki Görüntüle 435274
bu modellerde sadece fikirim olsun diye ayırdıklarım.
bu modelleri sitede buldum ve çok beğendim.
bu abiye modelinide nişan için düşünüyorum. eteği uzun olacak tabi. ama bundada kararsızım kabarık modelleri sevmiyorum...
Son düzenleme: