• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri beğendiğim modeller... çok kararsızım...

Tonari to Totoro

Totoro
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
2.299
1.557
398
İstanbul
kesinlikle içinde rahat olacağım, sağını solunu çekiştirmeyeceğim, bir yerim görünür mü, pot yapaar mı diye düşünmek istemediğim bir gelinlik istiyorum.
sadece modelin güzel olması yetmez benim için, gelinliğin içinde hür olmalıyım. :37:

beğendiğim modelleri burada paylaşacağım fakat çok kararsızım. çok beğendiğim bir modelden bir kaç gün sonra vazgeçebiliyorum.
neyse işte beğendiğim modeller...

Eki Görüntüle 435268

ilk tercihim bu model. eteğindeki hareketlilik büyüleyici. bel kısmı ve üstü da ayrı bir güzellikte. renk olarakta çok hoş.

$e03c_2009-gelinlik.jpg

ikinci model. sadece eteği hoşuma gidiyor. kabarık ve tül tül. prenses gibi.

$26b.jpg $104b.jpg

sade modellerde hoşuma gidiyor. şıklıkları harika.

$06b.jpg $106b.jpg

yine etekleri hareketli modeller. bu modeller aklımı başımdan alıyor. üst kısmı için farklı modeller olabilir.

Eki Görüntüle 435274 $elie-by-elie-saab-2011-gelinlik-modelleri-1332623.Jpeg

bu modellerde sadece fikirim olsun diye ayırdıklarım.

bu modelleri sitede buldum ve çok beğendim. :37:

$abiye_463.jpg

bu abiye modelinide nişan için düşünüyorum. eteği uzun olacak tabi. ama bundada kararsızım kabarık modelleri sevmiyorum...

Son düzenleme:
Gelinlik için bir bütçe düşündünüz, konuştunuz mu? Mesela Aglaya modelini paylaşmışsınız ancak onun güzel bir örneğini diktirmek için 3000-4000TL'yi gözden çıkarmanız gerekir. Madem model aklınızda net değil, bütçenize göre şekillendirmek en iyisi.

Nişanda kabarık ben de önermiyorum. Hiç gereği yok...Zarif durmuyor tarlatanlı abiyeler.

aslında kafanda fikir oluşmuş gibi geldi bana..etegi tüy tüy kabarıkları daha cok begeniosun sanki :)) ben kendi adıma 6. modeli begendim :))

Son düzenleme:
1. gelinlik ve 5. bölümdeki İKİNCİ GELİNLİK HARİKA!

hatta ben 5. nin 2.sini en çok beğendim.

Benim gelinliğimin eteği çok kabarık değildi ama yine biraz kabarıktı, çookk beğenerek diktirmiştim. Ucuz olsun diye biraz erken diktirdim, sonra 6 kilo verdim mi? Farkında da değilim zayıfladığımın o derece, düğünde göğüs altıma pamuk tıkmak zorunda kaldım, göğüslerimden eser kalmamıştı.

Belim inceldiği için TARLATAN sürekli düşüp topuğuma takıldı!

FELAKETTİ!

Çok çile çektim, sinirli ve öfkeliydim gelinliğin stresinden!

O yüzden çooooookkkkkkkkkkk iyi seç, bir kaç kez prova yap, oturma kalkma provası falan, en rahatı neyse onu seç. Yoksa stresli bir durum.

Kabarık modelde eteği kaldırıp OTURMASI BÜYÜK DERT! Arabaya inip binmesi falan ayyyyy

hatırladıkça sinirleniyorum:9::9::9::9::9::9::9::9:

Bana kalsa düz model giyecektim herkes ne öyle dedi...:( CEREMESİNİ BEN ÇEKTİM:)

bu sizin nişanınız bence cok düz bir elbise ben sevmedim bakın bunu diktirin ben bunu mezuniyetimde diktirdim nişanım da da giyeceğim çünkü 1000 tl ye maloldu:) $00donnakaranstuartweitzman-world.jpg

straplezler oynarken falan çok rahat olmayabilir 8. yani son gelinlik modelini beğendim.dikrirmeden bi kez dene rahat edersen içinde öyle diktir herkesin gözü üstünde olacağı için rahat ve kendinden emin olmalısın:51:

Gelinlik için bir bütçe düşündünüz, konuştunuz mu? Mesela Aglaya modelini paylaşmışsınız ancak onun güzel bir örneğini diktirmek için 3000-4000TL'yi gözden çıkarmanız gerekir. Madem model aklınızda net değil, bütçenize göre şekillendirmek en iyisi.

Nişanda kabarık ben de önermiyorum. Hiç gereği yok...Zarif durmuyor tarlatanlı abiyeler.

bütçemiz henüz belli değil. ben modelini seçeyim bütçe önemli değil.

aslında kafanda fikir oluşmuş gibi geldi bana..etegi tüy tüy kabarıkları daha cok begeniosun sanki :)) ben kendi adıma 6. modeli begendim :))

evet dediğiniz gibi tüy tüy etekli olanlar daha çekici geliyor. ama diğerlerinde de gözüm kalıyor. :37:

1. ve 5. gelinlikler çok hoş:))

ben aglaya modelini de çok beğeniyorum:34:

evet bendece :)

1. gelinlik ve 5. bölümdeki İKİNCİ GELİNLİK HARİKA!

hatta ben 5. nin 2.sini en çok beğendim.

Benim gelinliğimin eteği çok kabarık değildi ama yine biraz kabarıktı, çookk beğenerek diktirmiştim. Ucuz olsun diye biraz erken diktirdim, sonra 6 kilo verdim mi? Farkında da değilim zayıfladığımın o derece, düğünde göğüs altıma pamuk tıkmak zorunda kaldım, göğüslerimden eser kalmamıştı.

Belim inceldiği için TARLATAN sürekli düşüp topuğuma takıldı!

FELAKETTİ!

Çok çile çektim, sinirli ve öfkeliydim gelinliğin stresinden!

O yüzden çooooookkkkkkkkkkk iyi seç, bir kaç kez prova yap, oturma kalkma provası falan, en rahatı neyse onu seç. Yoksa stresli bir durum.

Kabarık modelde eteği kaldırıp OTURMASI BÜYÜK DERT! Arabaya inip binmesi falan ayyyyy

hatırladıkça sinirleniyorum:9::9::9::9::9::9::9::9:

Bana kalsa düz model giyecektim herkes ne öyle dedi...:( CEREMESİNİ BEN ÇEKTİM:)

ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum. çabuk sinirlenen ve çabuk morali bozulan biriyim. gelinliğimin canımı sıkması değil beni mutlu etmesini istiyorum.
yaşadıklarınıza üzüldüm fakat bol aksiyonlu bir düğünmüş. unutulmaz. :)

bu sizin nişanınız bence cok düz bir elbise ben sevmedim bakın bunu diktirin ben bunu mezuniyetimde diktirdim nişanım da da giyeceğim çünkü 1000 tl ye maloldu:)Eki Görüntüle 435448

bu tarz kıyafettleri ne yazık ki beğenmiyorum. sadelikten yanayım. elbiseyi değil kendimi göstermeliyim. :)

straplezler oynarken falan çok rahat olmayabilir 8. yani son gelinlik modelini beğendim.dikrirmeden bi kez dene rahat edersen içinde öyle diktir herkesin gözü üstünde olacağı için rahat ve kendinden emin olmalısın:51:

kesinlikle. :) straplezin beni rahatsız edeceğinden eminim.

5-6-7 üçüde birbirinden güzel ama 5 daha bi güzel saki:)

:)

Eki Görüntüle 435270 Eki Görüntüle 435271

sünnet annesi kıyafeti olarak kendime düşünebilirim..:21::1:

düşünün ve diktirin :37:

teşekkür ederim.
ikinci tercihiniz benim ilk tercihim. :27:

Canim beden olarak nasilsin ki acaba birde o var bu model icin incecik bir bel ve uzun bir boy gerekiyor bence ama sana bi model tavsiye edebilirim tarzin belli kat kat parca parcalari seviyorsun oleg cassinide denemistim bi gelinlik belki hosuna gidebilir Oleg Cassini hazir model bi marka en azindan sonucunda suprizle calismiyorsun bedenini soyluyorsun ve getiriyorlar gerekirse ufak tadilat yapiliyor straples olayida gelinligi oldukca sıki veriolar zaten gogus baslangic yeride onemli gerci dekoltE gostermeyecek kadar yukardaysa dusmez zaten kolay kolay Bu yolladigim model benden once deneyen bayanda hos durmamisti biraz kisaydi ama bende iyi durmustu. 38 bedenim 170 boyum bu gelinligi begenmistim ama daha sonra baska bi model aldim fiyat kiyaslamasi da yapinca cok daha uygun istedigim gibi sade bi gelinligim oldu:16:

Canim beden olarak nasilsin ki acaba birde o var bu model icin incecik bir bel ve uzun bir boy gerekiyor bence ama sana bi model tavsiye edebilirim tarzin belli kat kat parca parcalari seviyorsun oleg cassinide denemistim bi gelinlik belki hosuna gidebilir Oleg Cassini hazir model bi marka en azindan sonucunda suprizle calismiyorsun bedenini soyluyorsun ve getiriyorlar gerekirse ufak tadilat yapiliyor straples olayida gelinligi oldukca sıki veriolar zaten gogus baslangic yeride onemli gerci dekoltE gostermeyecek kadar yukardaysa dusmez zaten kolay kolay Bu yolladigim model benden once deneyen bayanda hos durmamisti biraz kisaydi ama bende iyi durmustu. 38 bedenim 170 boyum bu gelinligi begenmistim ama daha sonra baska bi model aldim fiyat kiyaslamasi da yapinca cok daha uygun istedigim gibi sade bi gelinligim oldu:16:

34-36 bedenim 1,58 boyum.
dediğiniz gibi uzun boy olması lazım bu modellerde.
gönderdiğiniz modelde hoşmuş. düşünebilirim teşekkürler. :)

Back