• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beğendiğim Mobilyalar....

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

esinran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
86
0
86
Ben henüz ne sözlüyüm ne de nişanlı.... 7 yıllık bi ilişkim var ancak erkek arkadaşımın atanmasını bekliyoruz, o atansın hemen düğün olacak... umarım bu yıl atanır da bi an önce kavuşuruz :16:

Bu yatak odasına bayıldım, gördüklerimin içinde en hoşuma giden bu oldu... Siyah beyaz ağırlıklı, ancak tozlanabilecek kısımları beyaz...

$110-saray-yatak-odasi-b.webp

$adsız1.webp

$adsız.webp

Bu da mobilyadaki desene uyacağını düşündüğüm abajur...

$abajur.webp

Yemek Odası Takımı

$yemek odası1.webp

$yemek odası2.webp

$yemek odası4.webp

$yemek odası3.webp

Yemek Odası için Koltuk Takımı,

Yalnız ben bu koltuk takımının siyah olmasını istiyorum... Beyaza cesaret edemiyorum... Misafirin tekinin çocuğunun çikolatalı elini sürmdüğünü hayal etmek bile dehşete kaptırıyo beni, kovarım valla hepsini evden... o yüzden koltuk takımım siyah olsun istiyorum...

$koltuk takımı.webp

$066-damla-koltuk-takimi-b.webp

Bu koltuğun kumaşının siyah rengi de aşağıdaki modelde var, ben aynı siyah kumaşın yukarıdaki koltuğa uygulamış halini istiyorum... Aşağıdaki model de güzel olabilir ama fazla şatafatlı, kraliyet ailesi mensubu değilim...

$siyah koltuk.webp

Oturma Odası Takımı

$günlük1.webp

$günlük2.webp

$günlük3.webp

$gülük4.webp

TV Ünitesi

$yemek odası4.webp

Zigon Sehpa

$112-mt103-orta-sehpa-b.webp

Orta Sehpalardan Beğediklerim...

$orta sehpa 2.webp

$orta sehpa 1.webp

Bu da farklı bi orta sehpa, fonksiyonel bişi... Bunun tamamen beyaz olarak düşündüm...

$orta sehpa 3-1.webp

$orta sehpa 3-2.webp

$orta sehpa 3-3.webp

Bu Kadardı.... Umarım beğenirsiniz...

Ben çok beğendim bunları özellikle de yatak odasını ve oturma odası koltuk takımını... Umarım erkek arkadaşım atanır da bize de evlenebilmek nasip olur....

yalnız yemek odasının masası oval... yemek masasının kesinlikle dikdörtgen olması lazım... aksi halde üzerinde ne örtü ne başka bişi hiç güzel durmuyo...

hepsi birbirinden güzel.. tesekkür ederiz paylaşım için..benim tarzıma da uygun..markaları nedir bunların onu da yazarsanız daha iyi olur.. :42:

şık seçimler olmuş canım.Allah gönlünüze göre versin.sevdiceğinin ataması yapılsında biran önce yuvanızı kurun inşallah...

canım evgör diye bi sitede var bunlar... markalı değil galiba... ben markadan çok görünüşe önem verdim galiba... ama baktığım biçok marka sitesinde bunlardan daha klasik şeyler var en beğendiklerim bunlar... bide modellerine göre fiyatları da uygun geldi bana... mobilyalar 3000 civarı, koltuklar da 2500-3000 civarı...

sandık olarak da bu tarz bişey düşünüyorum... aslında hiç düşünmüyodum da bu hoşuma gitti... annemlerin de gönlü olsun diye bunun beyazını alıcam...

$phoca_thumb_l_ceyiz-sandigi-kapitone-deri-krem.webp

$phoca_thumb_l_ceyiz-sandigi-kapitone-deri-krem2.webp

gerçi bunun ayakları çok sırıtıyo ben burdayım diye avaz avaz bağırıyo, daha ince bişey seçip yaptırabiliyormuşuz öyle yazıyodu sitede...

Son düzenleme:
ben de koltuk takımı dışında hepsini beğendim :) para olduktan sonra güzel bişey bulmak zor değil kanımca.. sehpa için tavsiyem çok hantal bişey almaman, altından sehpaları çıkanın çok benzerini almıştım ben; ve şimdiki aklım olsa çok daha hafif ve küçük bişey alırdım, her açıdan çok sıkıntı oluyor hantal olunca. mutluluklar diliyorum şimdiden..

ben de koltuk takımı dışında hepsini beğendim :) para olduktan sonra güzel bişey bulmak zor değil kanımca.. sehpa için tavsiyem çok hantal bişey almaman, altından sehpaları çıkanın çok benzerini almıştım ben; ve şimdiki aklım olsa çok daha hafif ve küçük bişey alırdım, her açıdan çok sıkıntı oluyor hantal olunca. mutluluklar diliyorum şimdiden..

teşekkrü ederim canım... inşallah satın almaya da sıra gelir... benm de en çok yatak odası hoşuma gitti...

ya aslında ben sevmem ortada fazla yer işgal eden şeyleri... herşeyim derli toplu, çekmecelerde olcak illa... ortalıkta fazla şey görmeye tahammülüm yok... o yüzden bu model daha çok hoşuma gitmişti...

Eki Görüntüle 158696

misaifr vs gelirse çekmece kısmı açılıp sehpa büyüyebiliyo...

Back
X