Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik nasıl? izmir düğün moda evi bilen ya da öneren??

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
selam canlar. sonunda masalım mutlu sona ilerliyor. gelelim gelinliğe. düğünüm şubat ayında olacak . ben ise ne memleketimdeyim ne eşimin yanında çok uzak bir yerde yaşıyorum. her şey çok zor. yengeme gelinliği buradan almış ailem ama başka önerisi olan var mı? ve ben çok kiloluyum. 162 cm boyum 80 kg yım. kollarım iri. dantel bir gelinlik hayalım var hep. bu gelinlik nasıl ?

Eklentiler

• f002.jpg_580.jpg
    238,8 KB · Görüntüleme: 2.070
  • f007.jpg_580.jpg
    421,5 KB · Görüntüleme: 2.525
Son düzenleme:
bende istanbuldan izmire gelin geldim aslen sivaslıyım gittiğinde memleketime slm söleee =) bu arada 1ncı gelinlik artık herkeste var 2ncısı bıraz daha değişik ve hoş duruyo

İkinci gelinlik çok güzelmiş ama göğsü çok açık. Bi de belinizi kalın gösterir.

ben de gelinlik diktiriyorum şu an, kilo sorunum yok ama gelinlikçiyle sohbet esnasında aldığım bilgiye göre; kilolu gelinleri kapalı gelinlikler daha geniş gösterirmiş. o yüzden önden de arkadan da V şeklinde açık bir model düşünmeni tavsiye ederim. seni kesinlikle daha dar gösterecektir. kol kısmını da yine gelinlikçiye danışabilirsin.

Anna perenna moda evi var İzmir de genç bir kız süper gelinlikler tasarlıyor çok da ilgili gibi instagramda facebook ta arattırıp bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…