Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik modelleri

gizzz konuya bayıldımmm
takipteyim haberin olsunn
beğendiğim modelleri direk alıyorumm

gizzz konuya bayıldımmm
takipteyim haberin olsunn
beğendiğim modelleri direk alıyorumm

dilaaa canım geçenlerde 2013 topiğinde yazdım sana ama görmemiş olabilirsin senin albüm paylaştığın bir gelinlik vardı ya o burdaki ikinci modelmidir canım rose claramıydı o gelinliğide çok beğenmiştim çünkü ben

gizimm ben izmirdeydim o gün açmışsın konuyu da zaten
evet gördüm o modeli de gözlerim ışıldadıı

gizimm ben izmirdeydim o gün açmışsın konuyu da zaten
evet gördüm o modeli de gözlerim ışıldadıı

dila işte ben altı öyle istiyorum cidden prenses gibi oluruz kaliteli dikilirse dimi çok güzel olur burda yazılan bilgiler bizim süreçlerde işimize çok yarıyacak alt kısım sende böyle istiyorsun herhalde şimdi üst kısım düşüncelere girmem lazım tam karar veremiyorum ama bu eteklere o gelinliğe bayıldım daha güzel beğenemiyorum nedense

ikinci mesajındaki ilk gelinliği de çok beğendim benn
göğüs bölümü kabartmalı gibi olanıı

ikinci mesajındaki ilk gelinliği de çok beğendim benn
göğüs bölümü kabartmalı gibi olanıı

onunda altın üstünü komple bütün olarak beğendim çok güzeller demi ben hep kaybediyorum modelelri en azından konu açayım ifkir olsun bize diye açtım bulduğunda sende eklede hazırlıklarımız takipte olsun canım

tamamm canımm

Canım öncellikle yeni konun hayırlı uğurlu olsun bizde faydalanırız artık :))

Nişanda tüm süreçte çok güzel paylaşımlarımız oldu seninle neredeyse tüm detayları konuştuk, ortak kararlar aldığımız oldu...

Gelinlik konusunda da zevkimiz uyuyor, ikimizde sade ve dantelli seviyoruz.

Gelinlik konusunda minenes ten bende çok şey öğrendim, blogunu da takip ediyorum, hatta en son 2.el gelinlikle ilgili yazısı bile fikrimi değiştirmeye başladı...Her ne kadar insan kendine özel istesede sadece bir gün giyeceği bir şey için deli paralar vermesi bana mantıklı gelmiyor hele ki 2. el gelinlikler orjinal pronovias olunca ve fiyatları görünce biraz şaşırdım benim çok yakın arkadaşım sahibiden 2. el pronovias gelinlik almıştı.

Neyse bu konu ayrı bir konu, işte benim beğendiğim modeller;

Şu ara aklıma yatan ilk model bu, hem straplez değil, hemde kabarıklığı, danteli hoşuma gidiyor.

Diğer yandan şu yakalarda çok hoş geliyor rosa clara da var bu tarz ve sanırım bolera tarzında yapılıyor dilersen çıkartabiliyorsun anladığım kadarıyla bazılarında bu da hoş geliyor bana;

Eki Görüntüle 749492

Hele bu nasıl güzel bir danteldir yaaa :)

Eki Görüntüle 749494

Birde son zamanlardaki favorim minenesten öğrendim bu tasarımcıyı da :)) Ama bu gelinlikler çok pahalı olur diktirilmek istense diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 749495

gülçin canım nişan sürecimizin her detayını beraber paylaştık çok yardımcı oldun çok fikirleştik sağol düğünümüz içinde beraber paylaşımlarımız olucak çok güzel günler bekliyor inşallah bizi canım

paylaştığın modeller özellikle ilk paylaştığın benimde listemde var bende onu çok beğeniyorum tavsiyelerin ve paylaşımın güzel en azından burda paylaşımlarımız kayıt altında kalıcak

paylaştığın gelinliklerin yaka kısımlarıda çok güzel dantelli oluşlarına bayılıyorum nedendir bilmem ama duvağım tül olsun üst kısım dantel en alt yine tül istiyorum çok güzel olucak sadelik içinde dantel canım

Gizcim yeni topiğin hayırlı olsun ben de artık sık sık uğrarım bu gelinlik topiğine . Ben de gelinliğimde kesinlikle fransız kupon kullanmak istiyorum hatta bütçemiz yetse gidip Pronovias'tan alacağım da ama o biraz hayal gibi şimdilik.

böyle kaliteli, fransız dantelli hayal tüllü gelinlik kadıköyde nerede diktirilir kızlar? güvendiğiniz bir yer var mı? 2 ay kaldı düğüne , fazla gezecek zamanım yok işten zaten anlamam da , kandırılmayacağım bir yer lazım bana

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

6 ay kaldı hala fikrim yok straplez istemiyorum geriye pekte bir seçenek yok napsakki

arkadaşlar gelinliğime karar verdim cumartesi paylaştıklarıma yakın bir gelinlik denedim çokta güzel durdu fiyatta iyi di ama nedense içime sinmedi

ve ikinci bakacağım moda evine gittim oraya girdim 2 tane straplez gelinlik giydim güzel oldu giydiklerimin altı a kesim ve kabarıktı çok

eteğin altında dantel su yolu geçiyordu etek üstündede dantel parçaları vardı tül ise hayal tüldü çok beğendim , tülleri artık ayırt ediyorum

işte orayla anlaştım istediğim gelinliği hem gösterdim hem anlattım kesinlikle fikrim değişmedi bu topiği temmuzda açmışım hala aynı türden gelinlik istiyorum

arkadasında ip kullandırmayacağım dantel olacak ve mini inciler olacak, çok çabuk zayıflasam bile yapabilcek birşey yok ben ip üzeri düğme istemeidğime karar verdim

bazı gelinlikerde bel kısmında hep bir çizgi oluyor birkaç arkadaşım benim istediğim tarz yaptırdı ağızları yandı o yüzden en olmadı minik bir kurdale konduracağım

etek uçlarında su yolu dantel istemiyorum ama etek üstünde mini mini dantel olacak

kuyruk istemiyordum küçük birşey olabilir

son olarak duvağım da kısa ve çok sade olacak üzerinde herhangibirşey olmayacak sırf tül olacak

yakın zamanda beğendiklerimi ve giydiğim gelinliği paylaşacağım

bekliyoruzz henüz çıkıp bakma fırsatım olmadı ama yavaştan benimde bir fikir oluşturmam lazım artık

Beğendim üstteki modelleri.
Ben de çok düz istemem biraz kabarık olsun.
Prensesler gibiii...
Ve kuyruklu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…