beğendiğim gelinlikleri buraya koyarak bir başlangıç yapmak istiyorum kafamda net bir fikrim yok yarıdmlarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin benden kuyruklu istemiyorum kabarıklılığı 2. gelinlikteki gibi olucak fiziğim bu gleinlikler için müsait zayıfım :)))))) duvağıda yere kadar uzanan bir duvak istemiyorum bel hizasında bitse güzel olur gibi kafamda böyle böyle sorular var tabi bide gelinlikçilere bu istekleri anlatmak önemli
gelinliğin alt kısmı için etek uçlarında şeritli dantel olabilir yada tülün üsütne minik minik dantellerde olabilir net bir fikir yok kafamda
ilk paylaşacağım gelinlik georges hobeika markasına ait
ikinci olarakta aslında yukarda paylaştığım model gibi kabarık istemiyorum eteği bu kabarıklıkta olsun ve kuyruğu olsun istemiyorum
model aire barcolona style ray
straplez düşünmüyorum o yüzden üst bölge için ya ilk paylaştığım gelinlik gibi yada bu paylaştığım gelinlikle aynı olabilir
model marka bilgileri
Allure Wedding Dresses - Style 9058
gelinliğin alt kısmı için etek uçlarında şeritli dantel olabilir yada tülün üsütne minik minik dantellerde olabilir net bir fikir yok kafamda
ilk paylaşacağım gelinlik georges hobeika markasına ait
ikinci olarakta aslında yukarda paylaştığım model gibi kabarık istemiyorum eteği bu kabarıklıkta olsun ve kuyruğu olsun istemiyorum
model aire barcolona style ray
straplez düşünmüyorum o yüzden üst bölge için ya ilk paylaştığım gelinlik gibi yada bu paylaştığım gelinlikle aynı olabilir
model marka bilgileri
Allure Wedding Dresses - Style 9058
Son düzenleme: