Gelinlik Modelleri Beğendiğim gelinlik modelleri

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Ben gelinlerin o özel ve güzel gün için her zaman prenses gibi olmasından yanayım. Açıkçası o gün dümdüz sıradan elbise gibi gelinlik giyenleri beğenmiyorum. Taş detaylarından hoşlanan gelin adayları, gelinliklerin üst kısmında taş işlemesi olursa eğer, alt kısmı taşsız seçmeliler. Altta çiçek detayları ya da taş işlemeler varsa, üstü sade seçmeliler. Denge sağlandığında göze batmayan fakat göz alıcı gelin olabilirsiniz. Gelelim beğendiğim modellere

kıııızzz bunlar çok güzel ama özellikle buna bittim 2013 güpür ve tül modası
Allah bizede sevdiğimizle bunları giymeyi nasip etsin

Canım bende bayıldım yaaa. Allah nasip etsin inşallah bize, önce sana 7 yılı taçlandırın düğünle. Sende giy bu güzel gelinliklerden, güpgüzellll bir gelin oll

Canım bende bayıldım yaaa. Allah nasip etsin inşallah bize, önce sana 7 yılı taçlandırın düğünle. Sende giy bu güzel gelinliklerden, güpgüzellll bir gelin oll

ay deliiiiii.s kız kurban olurum ne kötü oldum ya sıpaaa Allahım sanada nasip etsin hepimize benide ayırmasın hepimizin sevdiği var onunla olalım bu güzel gelinlikleri giyip melerk gibi olalım hepimiz

ay deliiiiii.s kız kurban olurum ne kötü oldum ya sıpaaa Allahım sanada nasip etsin hepimize benide ayırmasın hepimizin sevdiği var onunla olalım bu güzel gelinlikleri giyip melerk gibi olalım hepimiz

Canım benim İnşallah Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin, hepimizi sevdiklerimizden ayırmasın

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bettlee super gelınlıkler secmıssın hayatım bızede gıymek nasıp olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…