• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Beğendiğim Gelinlik modelleri ya sizce ?

missboun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
49
7
48
36
İstanbul
Selam kızlar begendiğim düşündüğüm gelinlik modelleri sizce ?

$GelinnLikk2.jpg

$image001 (1).jpg

Son düzenleme:
ustttekı daha bı hosuma gıttı.vucut tıpın ıcın hangısı uygunsa sana yakısanda o olur:54: mutluluklar dılerım sımdıden:54:

canım bana bıraz kalabalık geldi 1.modeli eger dıktırceksen ustu tam bellı olmuyor gercı ama eger taşlıysa bıraz daha hafıfletebılırsın mutluluklar dılerim

sanırım salon düğünü olacak sizinkisi. gösterişli bir şey arıyorsunuz galiba. ancak ben ikisi de değil diyorum. bence bu modeller zerafetten ziyade seksapeli vurguluyor. hem kumaş seçimi, hem kesim itibariyle. bir kere birinci gelinliğin bel kısmı transparan ki gelinliğe böyle gereksiz bir dekolteyi yakıştıramıyorum. eteğindeki parlak kumaş da kaliteli durmuyor. ikincisi yine daha iyi ama ondaki gibi gümüş renkli işlemelerin gelinliğin havasını abiyeye döndürdüğünü düşünüyorum.

tabi ki bunlar yazan bizlerin zevki. şahsen ne önerirsin dersen pronovias, patrick ve la sposa gelinliklerine bakmanı öneririm. zarafet ve gösterişi en iyi onlar buluşturuyorlar...pronoviasın glamour ve dreams koleksiyonları sana hitap edebilir.

Son düzenleme:
üsteki bence daha güzel

bence başka modeller bakmalısın çok hoş şeyler bulabileceğini düşünüyorum:26:

Ayy ikiside cok güzel 1.nin önünüde görebilsek daha iyi olacaktı.Sanırım gelinlik zevklerimiz aynı bende bu tip biraz abartılı gelinliklere bayılıyorummm

Bende birincisini beğendim. Bence gelinlik eteği çok kabarık olmalı kendini öyle gösteriyor üzerine giydiğin zaman kendini iyi hissettiriyor. Evlenirken bende çok gelinlik denedim ama kabarığı tercih ettim :)

Son düzenleme:
Back