• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Beğendiğim gelinlik her türlü düşüncelerinizi bekliyorum...

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
$zeynep_emre_zorlu_ciragan_dugun.jpg
Merhaba ben bu gelinliği çok beğendim Zeynep Ürgün'e özel Oscar De Lea Renta tarafından dikilmiş.
Öncelikle bu gelinlik sizin gözünüzde güzel mi ?
Bir de tıpa tıp zaten aynısı olmaz ama dikim olduğunda ne kadara mal olur ? Bu formda durur mu yoksa gelinliğin asıl havası gider mi ?
Bilgi sahibi olan herkesten dikim hakkında diğer arkadaşlardan ise gelinlik güzel mi onun hakkında fikir almak istiyorum.Gelinlikle ilgili bilgisinin olduğuna inandığım minenesten de cevap bekliyorum umarım görür de cevap verirsin :)

Son düzenleme:
İlk olarak farklı bir model ben beğendim :16: eteği çok eğlenceli, havalı :32: ikinci olarak eğer vücuduna yakışacağını düşünüyorsan ve güzel dikilirse muhteşem olur :21:

İlk olarak farklı bir model ben beğendim :16: eteği çok eğlenceli, havalı :32: ikinci olarak eğer vücuduna yakışacağını düşünüyorsan ve güzel dikilirse muhteşem olur :21:

bilmiyorum ki yakışır mı ama yakışır umarım bir iki yerde var işçiliği güzel gelinlikler güzel olursa oralardan birine diktiririz teşekkür ederim yorumun için :)

Merhaba,

Ben pek kabarık gelinlik seven biri değilim ama bu gelinliği beğenmişimdir. Gelinlik bu geline özel değil 2009 koleksiyonunda. Bizimkiler biraz büyük tarlatan giydirmis, orijinali sanırım

61005

Dikimi basit bir model. Belde pileleri olan tam daire koş bir etek yapacaklar. Kumaş yumuşak değil, dik duran bir kumaş gibi. Olmadı altına Kom tül koyarlar.

Lakin bunun gibi bir kumaş pek görmedim. Bizde bulunabilecek en yakın gördüğüm şu:

2463.jpg

Böyle bir gelinlik en az bir 2500 tl tutar sanırım...

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben pek kabarık gelinlik seven biri değilim ama bu gelinliği beğenmişimdir. Gelinlik bu geline özel değil 2009 koleksiyonunda. Bizimkiler biraz büyük tarlatan giydirmis, orijinali sanırım

61005

Dikimi basit bir model. Belde pileleri olan tam daire koş bir etek yapacaklar. Kumaş yumuşak değil, dik duran bir kumaş gibi. Olmadı altına Kom tül koyarlar.

Lakin bunun gibi bir kumaş pek görmedim. Bizde bulunabilecek en yakın gördüğüm şu:

2463.jpg

Böyle bir gelinlik en az bir 2500 tl tutar sanırım...
Ben internette haber olarak okuduğum için öyle yazıyordu yanlış yazmışlar sanırım :)
Gösterdiğiniz kumaşta sanmıyorum ki bu kadar güzel dursun yorum için teşekkürler :)

Ben aslında güzel durabilecegi kanısındayım. Tabi ben özellikle bu kumaştan aramadim, sadece verdiğim örneği görüştüm. Belki de vardır, bilemiyorum.

Bence her halukarda şu tarz bir kumaştan ki piyasamizdaki en yaygın çiçekli kumaşlara örnek, daha benzer bir görüntü verir:

Foto2.jpg

gelinlikte kabarık eteği sevdiğim için belki
ben çok beğendim.
ama eteğinin kumaşını birebir bulamayabilirsin.
benzerleri oalbili.r

Eteğini çok beğendim ama daha az kabarık şekilde benim gözüme daha güzel gözüktü. Ama diktirecekseniz aynı havayı yakalamak zor gibi geldi açıkçası. Mutluluklar dilerim.:16:

Eteğini çok beğendim ama daha az kabarık şekilde benim gözüme daha güzel gözüktü. Ama diktirecekseniz aynı havayı yakalamak zor gibi geldi açıkçası. Mutluluklar dilerim.:16:

Haklısınız aynı havayı yakalamak zor olacak ve aynı tür kumaş bulmakta zor ama benim düğün 2 sene sonra olduğundan belki daha iyi gelinlikçi daha benzer kumaşlar olabilir ya da fikrim bile değişebilir :) teşekkürler size de mutluluklar :)

eteğini çok begendim lakin üst kısmı bana göre vasat kalmış tamamen aynısını değilde belki birkaç yeriyle oynayarak çok hoş bir model olacagı kanısındayım :16:

mesela ne gibi değişiklikler ? :)

işin eğli değilim gelinliğin alt kısmı muhteşemken üst kısmı beni rahatsız etti yani belki üstü biraz daha sade olsa daha hoş olurmuş gibi geldi ama tabiki canım bu zevk meselesi ne giyersen giy o gün en güzel sen olacaksın nasılsa.. hersey gonlunce olsun :)

işin eğli değilim gelinliğin alt kısmı muhteşemken üst kısmı beni rahatsız etti yani belki üstü biraz daha sade olsa daha hoş olurmuş gibi geldi ama tabiki canım bu zevk meselesi ne giyersen giy o gün en güzel sen olacaksın nasılsa.. hersey gonlunce olsun :)

aslında beni düşündüren bel kısmı yoksa üstte göğüs kısmı beni rahatsız etmedi daha oturtulduğunda göğüs kısmı daha geri planda kalır diye düşünüyorum fakat o bel kısmına çözüm bulamadım

aslında beni düşündüren bel kısmı yoksa üstte göğüs kısmı beni rahatsız etmedi daha oturtulduğunda göğüs kısmı daha geri planda kalır diye düşünüyorum fakat o bel kısmına çözüm bulamadım

fiziğin güzelse ve diktirecegin kişi işinin ehli biriyse bel kısmında sıkıntı yasayacagını düşünmüyorum. belki oturtulursa gogus kısmı hoş durabilir ama bu haliyle beni etkilemedi :)

fiziğin güzelse ve diktirecegin kişi işinin ehli biriyse bel kısmında sıkıntı yasayacagını düşünmüyorum. belki oturtulursa gogus kısmı hoş durabilir ama bu haliyle beni etkilemedi :)

aslında beli bu şekil olan diğer gelinliklere baktım da biraz daha ince büzgü verilirse güzel duruyor ya fiziğim iyi güzel taşıyacağımı düşünüyorum güvendiğim yerlerde var tabi benzer kumaşı bulursak :)
Teşekkürler yorum için :)

Back