- Konu Sahibi siyahyesil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok zarif ve kibar buluyorum ama o kadar çok gelinliğe baktım ki karar veremiyorum.Süper çok zarif ve şık ben çok beğendim :81:
o kadar çok gelinliğe baktımki kafam çok karışıyor. dediğin gibi hem şık hem modern bir gelinlik istiyorum baktıklarımın içinde en çok bu ağır basıyor.Çok güzelmiş canım çok beğendim şık ve modern.
benide cezbeden üst kısmı sade ve şık olduğunu düşüyorum. çok taşlı modelleri beğenmiyorum. bunun üst kısmı o kadar abartılı gelmedi bana.çok begendim çok güzel özellikle üst ksmına bayıldım
evet saç ve duvak ile hareket katabileceğimizi düşünüyorum. gelinliğimin sade olmasını istiyorum.oldukça sade bi model ama minyon yapıdaysanız sadeliği avantaj olabilir. gösterişli bi saç duvak ile hareket katılırsa çok daha güzel olur
çok teşekkür ederim. İnşallah....sade ve güzel hayırlı olsun cnm Allah mutlulugunu daim etsin inş
çok teşekkür ederim. bende çok beğeniyorum ama kafam o kadar karışıyor ki bazen acaba mı diye düşünmüyor değilim.çok güzel çok hoşmuş kesinlikle
Eki Görüntüle 963959
Merhaba,
4 ay sonra düğünüm olacak ve gelinlik konusunda kararsızım. Bu gelinliği beğeniyorum ve beğendiğim gelinlik hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Minyon yapılıyım, boyum 1.58, kilom 49. Sizce nasıl olur???
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah bir yastıkta kocatsın
Ben de beğendim sade ve şık görünüyor.
Benim gelinlikçim gelinlik bakarken dedi ki damat nerede onu göremiyorum. (o sırada yanımda kayınvalidem ve annem vardı sadece, eşim dışarda bekliyordu:))
Neden dedim o mu giyecek
Kadın dedi ki düğün boyunca yan yana olacaksınız. sen göğüs altından kabaran top gibi bir şey olursan, damat ince uzun selvi gibi olursa çok komik durur. Ayrıca belin çok ince sana kalçadan hafifçe kabaran birşey verelim ki ikiniz de inceciksiniz çok şık durursunuz dedi. Haklılık payı var bence
Bu yüzden kendinle müsakbel eşini de düşün öyle kararını ver derim
Ayrıca ben de evlenirken 1,58 43 kiloydum.
Eki Görüntüle 963959
Merhaba,
4 ay sonra düğünüm olacak ve gelinlik konusunda kararsızım. Bu gelinliği beğeniyorum ve beğendiğim gelinlik hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Minyon yapılıyım, boyum 1.58, kilom 49. Sizce nasıl olur???
Minyon bayanların kaçınması gereken birinci şey onları olduğundan da küçük gösterecek kabarık gelinlikler. Balık sevilmiyorsa bile a-kesim tercih etmek gerekiyor.
Ikinci şey ise, belden veya kalçadan kesik bir model yerine tepeden eteğe kadar tek parça olan ve kuyruklu modelleri tercih etmek. Yaka kısmında straples yerine dantel ve tül olursa yani gelinlik ne kadar fazla yere yayılırsa o kadar iyi :) V yaka özellikle iyi duruyormuş diye okudum.
Böyle şeyler işte, tabi kemer olmasa biraz daha iyi gösterir:
Bence çok dikilmeyecek ya da piyasada zor bulunan bir gelinlik değil. Yalnız boyunuzun uzun görünmesini istiyorsanız prenses modellerden uzak durun. Belden kabaran A kesim bir model size daha uygun olur.
Merhaba,
Minyon bayanlar için bazı önerilerim olmuştu, kendimi alıntılıyorum:
çok güzel elbisede karar kılmışsın canım.
böyle gelinlikleri minyon tipli kişiler için çok güzel buluyorum.sizde de muhteşem duracaktır.
Bence bıraz parıltılı bısıler al bende cok sade aldım gunduz harıka gercekten ama gece oldu mu gelınlık aşırı sade oldumu bıraz sönük kalıyor ışıklar altında benden sana tavsıye