• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama beğendiğim bakır karamel saç rengi..

buketcan

hadi gel bebeğimmm
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
309
0
46
İstanbul
bnm gibi esmerler için cesaret ister :52:
ama harikaaa dimi.
kaşlar zor ama yaaa $KRMZ_1~1.JPG

bakır mı bu ne?

Dore bakır gibi duruyor ama emin değilim yine de.... ve evet cok hoş bı renk...Açık tenli kadınlar için daha uygun bence de...

bu bence koyu,dore bakırdan..
hem kız esmer ve çoook yakışmış.
bunun açığı bence abest dururdu esmer birinde :26:

bence bu renk bayanada yakışmamış hiç hoşuma gitmedi renk güzel ama bu tarz renkler için açık bir ten lazım en azından buğday olunması gerek fotografdaki bayan ise çok esmer koyu kahve tonlarını denese bence daha iyi olurmuş ayrıca bu renk bakır karamel gibi bir şey makyaj yapılmayınca eğer esmerseniz bu tarz açık renkleri cidden kullanmayın çok solgun gözükürsünüz

Renk çok güzel ama resimdeki bayana hiç yakışmamış doğrusu..
Kesinlikle açık tenlilerin kullanabileceği bir renk bu bence

esmer tenlilerden en sevmediğim ikinci renk
birincisi sarı.
bu rengi taşıyabilmek için beyaz ten ve hatta mümkünse renkli göze sahip olacaksın
resimde görüldüğü gibi çok kötü durmuş esmerde

esmerlere yakısmayacak bı renk bu....sadece beyaz tenlı ınsanlara gıder...bndre kuafore baska bı renk ıcın gıtmıstım,bu cırkın renk cıktı benım ıcın cırkındı tabı cunku esmerdım ve acılen boyatmayı dusunuoyrum :/

ayrıca bu saçı kullanmak için pürüsüsz bir cilt ister ben leke vs kabul etmez :) türk cilt yapısına esmerler olarak uygun değil bence nerde porselen gibi cilt esmerlerde birde:):

Back