Anket "Begen" butonunu hangi amaclar icin kullaniyorsunuz :))

"Begen" butonunu hangi amaclar icin kullaniyorsunuz :))

• Ankete Katılan
    51

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.329
798
Evet kizlar simdi kimse yalan soylemesin bu butonu sadece birinin mesajini begenmek icin kullanmiyoruz dimi
tabi bu amac icin de kullaniliyor ama yaninda baska amaclar da var sanki yoksa da tebrikler

Arkadaslar birden fazla secenegi isaretleye bilirsiniz

Son düzenleme:
Ben en çok beğendiğim yorumları belirtmek için kullanıyorum, tabi arada topiğe çağırmak için de kullanıyorum
Fakat genel olarak beğendiğim yorumlarda

Beğen butonun amacı mesajını beğendiğimizi belirtmek için ama diğer sunduğun seçeneklerde bu güzel butonun faydalı türevleri, ama illa konusuna cevap yazdığımı görsün diyede beğnemdiğim bir yoruma "beğendim" demek iki yüzlülük olur sanırım. ayrıca belirttiğin seçeneklerin kullanım ama başlıklara görede değişiyo. mesela siyaset bölümünde gerçekten beğendiğim mesajlar için geyikte ise dön bak için kullanabiliyorum mesela

ben de onu diyorum iste cadimnerde kullandigimiz farketmez bu amaclar icin de kullaniyormuyuz ,kullaniyoruzkadin milleti iste napcancoraptan topuz yapan kadinlardan baska ne beklenir

bazen her iki durumda ama daha çok beğendiklerim için kullanıyorum

zaten arkadaşımız ise, her mesajını beğeniyoruz genelde geyıklerde ama.

e hepsi :))

ama en çok okuduğumun bilinmesinde kullanıyorum. bunu da senin sayende öğrendim. topikte ne yazsam beğeniyordun.
takımda da bu amaçla kullanıyoruz. birine bir şey yazdığımda beğenin ki okuduğunuzu anlayım diyorum.

azicim ya, bundan sonra kk da gördüğüm her eksikliği sana yazacam ki konu aç :) alıntılama şeysi gelmiş ya.. seninle alakalı mı bilmem ama çok sevindim.

konun hayırlara vesile olmuş
eveeeeeeet
Evet öyle olmuşÇok iyi oldu

bazen her iki durumda ama daha çok beğendiklerim için kullanıyorum

zaten arkadaşımız ise, her mesajını beğeniyoruz genelde geyıklerde ama.
evet dogru soyluyosun bi de topigime birisi yorum yazinca hurmet anlaminda da yazdigini begendiyim oluyor

yok chentiqcan konunun benle alakasi yok sadece tesaduf
gunler oncesinde bi arkadas bunla ilgili konu acmis onun sayesinde alinti bildirimi geliyor artik
ya da benim konum ugurlu geldi bana ne kendime de accik pay cikariyim

genel olarak begendiğim yorumlarda

Ekseriyetle beğendiğim yorumlarda kullansam da, bana teşekkür eden üyeye "Rica ederim." manasında da kullanıyorum.:) Anlaşılıyor mudur bilmiyorum, ama ben içimi rahatlatıyorum:)

Yorumu beğendiğim için beğeniyorum. (tuhaf oldu )

Birde link falan paylaşılıyor genellikle egzersizlerle ilgili oluyor. Linki saklama amacıyla beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…