- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Beğen butonun amacı mesajını beğendiğimizi belirtmek için ama diğer sunduğun seçeneklerde bu güzel butonun faydalı türevleri, ama illa konusuna cevap yazdığımı görsün diyede beğnemdiğim bir yoruma "beğendim" demek iki yüzlülük olur sanırım. ayrıca belirttiğin seçeneklerin kullanım ama başlıklara görede değişiyo. mesela siyaset bölümünde gerçekten beğendiğim mesajlar için geyikte ise dön bak için kullanabiliyorum mesela
aa inanmiyorum alinti bildirimi de geliyor artikbegen butonun bir vazifesi gitti
Evet öyle olmuşaa inanmiyorum alinti bildirimi de geliyor artikbegen butonun bir vazifesi gitti
eveeeeeeetkonun hayırlara vesile olmuş
Evet öyle olmuşÇok iyi oldu
bazen her iki durumdaama daha çok beğendiklerim için kullanıyorum
zaten arkadaşımız ise, her mesajını beğeniyoruzgenelde geyıklerde ama.
e hepsi :))
ama en çok okuduğumun bilinmesinde kullanıyorum. bunu da senin sayende öğrendim. topikte ne yazsam beğeniyordun.
takımda da bu amaçla kullanıyoruz. birine bir şey yazdığımda beğenin ki okuduğunuzu anlayım diyorum.
azicim ya, bundan sonra kk da gördüğüm her eksikliği sana yazacam ki konu aç :) alıntılama şeysi gelmiş ya.. seninle alakalı mı bilmem ama çok sevindim.
Evet kizlar simdi kimse yalan soylemesin bu butonu sadece birinin mesajini begenmek icin kullanmiyoruz dimi
tabi bu amac icin de kullaniliyor ama yaninda baska amaclar da var sanki yoksa da tebrikler
Arkadaslar birden fazla secenegi isaretleye bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?