bedenine sahip çık o zaman ! cana kıyma!

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
kürtaja karşı çıkanlar benim bedenim kim ne diyenler ...
senin bedenini kontrol edemeyip anlık bir zevk uğruna bir canı yok etmeye hakkın yok !! bu bir ....
burada yüzlerce konu okuduk hamileyim !! hamile olabilir miyim !! diye akıl danışan daha lise çağındaki kız çocuklarını ...
nasıl olsa aldırırım amaann nolacak diye gayri meşru ilişkiler sonucu minicik cana kıymak mı özgürlük !!!!
ha o çocuğu embriyo iken öldürmüşsün ha 5 aylıkken ne farkı var !!!??
o çocuk her ne şartlar sonucu meydana gelmiş olursa olsun kimse bir cana müdahele edip onun yaşama hakkını elinden alma hakkına sahip olamaz ...!!

Son düzenleme:
RABBIM İSTEYEN HERKESE HAMİLELİĞİ VE SAĞLIKLI EVLADI NASİP ETSIN INSALLAHH ama kurtaj yoluyla yada dogurdukdan sonra yol ortasına bırakayım düşüncesınde olanlara vermesın ınsallah. haberlerde görüyoruz 16 yasında sokak ortasında atıyor ağladım cunku o evlada o cana nasıl kıyılıyor.. RABBIM İSTEYENLERE VERSIN INSALLAH..

kürtaja karşı değilim kesinlikle....
ama yaptırmam...
yaptırana saygı duymak zorundayız..
bu bi vicdan meselesidir...
çocuğuna şiddet uygulayan
istismar eden
küçücük yaşta çalıştıran
onu kötü şeylere yönlendiren insanlar var..
daha çoooook verilebilir bu örneklerden...
bu durumlar düzeltilmedikçe kürtaj bazı bebekleri kurtarır...

amin canım Allah herkese bilinç şuur nasip etsin bu konuda

canım bilim ışığında doktor kontrolünde olmasına bende asla karşı değilim ama benim vurgulamak istediğim yukarıda yazdığım gibi anlık hevesler uğruna olanlar ..
kendini kontrol etmeyip bilinçsizce sonra ben kürtaja asla karşı değilim diyip çocuk aldırmak cinayettir bunu başka açıklaması olamaz
bir bayan bedenini ve kendini kontrol edebilmeli özel sebepleri dahil etmedim ben buna

millet isteyipte sahip olamıyor ama catır catır kürtaj yaptıranlar sokak ortasında kaldırımda dogurup çöpe atanlar bu nasıl insanlık yaa bir anlık zevki uğruna masum bebeğin hayatı elinden alınıyo yazık cok yazıkkk

evet canım zevk uğruna bir canlının yaşamına hunharca son verilmesi ne kadar acı

Son düzenleme:

tamamen katılıyorum.....
10 tanede çocuğum olsa aldırmam çocuk yada benim hayatım söz konusu değilse...
uğraşıpta çocuk sahibi olamayan binlerce insandan sadece biriyim bende..
benimde içim yanıyo onları gördükçe...
ama işte bi taraftanda insanların kendi yaşam biçimleri inançları maddi manevi durmları var..
herkes sevişebilir ama herkes bi çocuğun sorumluluğunu alamaz...
bu durumda zaten kürtaj oluyo...
dediğim gibi insanın vicdanına kalmış..
ne yaşadığını ne düşündüğünü o anda bilemeyizki...
çocuk sahibi olmak bi tercihtir..
herkes tercih edip etmemekte özgür...

2 yıldır bende bebek sahibi olmak için ugrasıyorum kürtaj gibi kaç bilimsel operasyon gecırdım bu insanların umarsızca kürtaj olabılmelerıne şaşırıyorum. Rabbim inşallah isteyene versin

Ama şuda gercekki yasaklanırsada el altından sağlıksız koşullarda alımlar coğalacak ve gizli cinayetler silsilesı devam edecek.

şahsi kanaatim şartları olmalı kürtajın aile olunmalı o ailenın bakamama gücünü ısbatlamalı. kadınlara korunma derslerı artırılmalı erkeklerede aynı şekilde vs vs gerci bütün bunlar yetmeyecektir ama takibi sıkılaştırılmalı diye düşünüyorum

dıkkat etmeyen korunmayan cocuk yasta hamıle kalıp aldıran cahıller var tabı orası ayrı yazık gunah...
bazılarında da annelık duygusu yok cocuk doguyor bır kenara atıyor yada cocuguyla ılgılenmıyor cocukların hayatları heba oluyor,bu ınsanlara dıyecek soz yok madem bakamayacaksın ozaman neden yapıyorsun,bu kategorıdekı ınsanlar ayrı tabı ben ınsan bıle demıyorum ve acıkcası cocukların hayatları heba olacagına embrıyo ıken aldırılması taraftarıyım,bu dunya pislik bir dunya cogu zaman derım keske doğmasaymısım aldırsaymıs annem dıye...
he bir de korunsa bıle kaza ıle hamıle kalınabılıyor rısk her zaman var,yanı kurtaj gunah bıle olsa cocugun bakılamayacagı yada sakat doğacagı durumlarda gereklı dıye dusunuyorum.
Ayrıca ıstemeyen dogurur ama bunun dayatılıp yasa halıne getırılmesını sacma buluyorum,bunu bır cok topıkte pek cok kez tartıstık.
ha sımdı kurtaj yasaklandı mıllet kurtaj olmayacak mı, olacak el altından belkı ebelere gıdılecek,500 lıra oderken sımdı doktorlar gızlıden 2bin lira ısteyecek, kadın ölümleri artacak belkı ıntıharlar artacak

Son düzenleme:
sadec tek yönden bakmamak gerek..
ben cocuk istiyorum millet aldırıyo düşüncesi her ne kadar iç yakıcı olsada bence doğru değil..
zira insanların hayatlarını bilemezsiniz..
örn: boşanmak istersiniz kocanız istemez ve sizi zorla hamile bırakır..bu anlık zevk midir yoksa koca tarafından uğranılan tecavüz müdür?
tv programlarında görüyoruz baba evine cocuklarını almadan gel diyen aileler var..boşandıktan sonra kendi ayakalrı üzürinde durması gereken kadınlar küçük cocukla ne yapıcakalar?
bunun gibi bir sürü kötü örnek verebiliriz? ben doğurupta sokak ortasında cocuk yuvasında bırakmak istemem
kürtajda olmak istemem..
ve sunu da unutmayalım. hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamayamaz.

kürtaj yasaklanırsa kadın ölümleri artar..bunu unutmamak gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…