oyle insanlar var malesef, bende de bir versiyonu mevcut ama bana laf soylerlerse birdaha suratlarina bakmayacagimi da biliyorlar. herkesin bir derdi var iste, kim bilir kimler neler yasiyor...icimizde cok mu buyutuyoruz olmayan bebegimizi? baskalarina inat mi istiyoruz? belkide bizi karsiliksiz sevecek, gercekten sevecek birini istiyoruz, icimizdekileri yasatmak istiyoruz...kim annesinden vazgecerki nedensiz...bizde bizden vazgecemeyecek olani, sevgimizi kosulsuz hakedeni istiyoruz..
bugun bir misafirim vardi, 38 yasinda ve 3. cocuguna hamile. artik sizde dusunun falan dediler... klasik temenniler, ogutler.. insallah dedim,hayirlisi..yuzumu cevirdim..oysaki uzun suredir zaten dusunuyoruz..bir ara Rabbime darildim icimden, ne haddimeyse..seytan cok ugrasiyor boyle durumlarda, 'bak 3.yu veriyor sende bir tane dahi yok' gibi sacmalar..sonra rahman olanin tovbe kapisina dustum tekrar ve herkes icin neyin hayirli olacaginin bilinmedigini hatirlayip tovbe ettim...yaramaz cocuklar gibi rabbime tekrar tovbe..insan anliyorki hepsi bir ders, hepsi bir sinav. umitvar olalim, cok zorda olsak keske, zoru basarsak..'her hayirda bir ser, her serde bir hayir' pirlantasini bas taci etsek..zor cok zor ama ugrassak...
bu forumda cocuk isteyen herkese saglikli ve hayirli evladini nasip etsin rabbim..