• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beden ve ruh sagligi neden önemli

mara81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
43
1
36
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar,ben sunu anlayamiyorum.insanlar bedensel sikayetlerinde kosa kosa doktora giderken,ruhsal problemlerinde sakliyip,cekinip,bekliyorlar kendiliginden gecsin diye halbuki ancak beden ve ruh saglikli olursa insan sagliklidir ve mutlu olabilir.

arti bu iki unsur dengede olmazsa zaten birbirini etkileyip dahada bozuluyorlar.
hepimizi ehliyetsiz anne babalar yetistirdi kendi ailelerinden gördükleri gibi,ve hatalar yaptilar ve bu hatalari yeri gelince hayatimiz boyunca ödüyoruz teker teker.onlar en iyisini yaptilar bildiklerinin belki bugün halada yapiyorlar ama artik biz büyüdük.

lütfen türkiyede cok degerli psikologlar var.arti zaten kapitalizm bizi hasta ediyor bilerek ve isteyerek.cocuklugumuzda yaralandik ama artik büyüdük kendi yaralarinizi sarin ve kapatin.insan bilinci yüzde 10 farkindalikla calisiyor.asil hersey yüzde 90 bilinc altinda olup bitiyor.yardim alin buzdaginin altina bakin ve cikartip atin hamurunuza karismis bu jilet parcalarini yoksa hayatiniz boyunca sizi ve sevdiklerinizi sürekli kanatacaklar.
kim neder diye düsünmeyin sagliginiz konusunda hep bencil olun.bu en güzel bencillik.birakin ruhunuzda nefes alsin bedeninizle .........

Back