BenmasMavi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 4.941 3 12 Nisan 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #1 Kızlar göğüs,bel,kalça ölçüleri nasıl alınıyor. Mesela bel kısmı göbek deliğinin üstünden mi ölçülüyor.benneyaptımki
Kızlar göğüs,bel,kalça ölçüleri nasıl alınıyor. Mesela bel kısmı göbek deliğinin üstünden mi ölçülüyor.benneyaptımki
Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 12 Nisan 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #2 göğüs göğüs uçlarının üstünden yanı en dolgun yerınden.. bel en ince yerinden yanı göbek deliğinin 2cm üstünden.. kalça ise poponun en tombul tarafından diye biliyorum ben
göğüs göğüs uçlarının üstünden yanı en dolgun yerınden.. bel en ince yerinden yanı göbek deliğinin 2cm üstünden.. kalça ise poponun en tombul tarafından diye biliyorum ben
Dulcinea Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2008 5.574 0 12 Nisan 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #3 Ben de Catharsis in dediği şekilde biliyorum, özetle: bel en ince yerden, diğer yerler en kalın yerden :icecream:
Ben de Catharsis in dediği şekilde biliyorum, özetle: bel en ince yerden, diğer yerler en kalın yerden :icecream: