Hiç başlamayım o halde. Vitaminlere devam...
Tahlilleri yaptırdiktan sonra kullanmaya basladim vitaminleri ama bilemiyorum faydası olur mu. En cok takildığım konu da bu saclarAcikcasi yasadigim tecrübeden sonra hic bir takviyeyi eksik olduguna emin olmadan almam
Tahlilleri yaptırdiktan sonra kullanmaya basladim vitaminleri ama bilemiyorum faydası olur mu. En cok takildığım konu da bu saclar
30lu yaşlar kadının en güzel çağı, üstelik attığınız resimlerde çok çok güzel bir kadın var. Çerkes olduğunuzu söylediğiniz de sarisin oldugunuzu da tahmin etmiştim , boyatsaniz da kestirseniz de o saçin istediginiz renge boya gelmesi en fazla 6 ay sürer, dudaklarınızı begenmediyseniz eritme 3 dakika, doktora gidip yağ aldiricam dediğinizde muhtemelen sizi en yakın psikiyatriste yönlendirecektir çunku yağ yok sizde çok acik....Boşanma aşamasında olur böyle şeyler, kendinize dönmeniz kendinizle ilgilenmeniz çok doğal ve güzel ama bu sürekli olumsuz duygularla yapılıyorsa sıkıntı....terapiyi ihmal etmeyin ve emin olun, çok güzelsiniz.İyi akşamlar herkese. Yaklaşık 1 yıldır gittikçe artan bir güzellik takıntım gelişmeye başladı. Normal düz bir kadınım kiminiz güzel bulursunuz kiminiz ortalama. Öyle aklınıza herkesin hayran olduğu bir tip gelmesin. Ama yukarıda da dediğim gibi yaklaşık 1 senedir aklımda sürekli ama sürekli görünüşüm ve hep daha iyi olmalıyım fikri var. Evden çıkmayacağım zamanlar da bile makyaj yapmaya başladım. 1 bardak kola içsem vicdan azabı çekmeye başladım. İşin garibi sosyal medya da kullanmıyorum yani o çok güzel kadın içeriklerine maruz kalmıyorum. 32 yaşındayım 1.62 boyum 53kiloyum. Bugün belimden yağ mı aldırsam acaba diye düşünürken buldum kendimi ve bu hastalıklı düşünce ve gidişat beni korkutuyor.
Üstelik bir süre önce fiziğime hayrandım. Fizik yine aynı fizik ama bana ne olduysa sürekli kusur bulmaya başladım. Başka insanlara böyle bakmıyorum.
Başka bir kadında kusur göremiyorum yani aklımda insanları bu şişman bu zayıf bunun kırışıklıkları var diye hiç değerlendirmiyorum hatta hiç mi hiç dikkat etmiyorum ama kendimde en ufak bir kusur gözüme batıyor.
Orta yaşım artık ve her insan gibi yaşlanıyorum. Bununla barışmanın bir yolu var mı ? Veya bu his nereden gelmiş olabilir durduk yere. Önceden kendime hiç takıntılı değildim şu an aynada çoğu zaman dünyanın en çirkin kadına bakıyor gibiyim.
Bir ihtimal acaba diyorum şu mu sebep oldu ? Örneğin birisi karşımda herhangi bir olumsuzluğundan bahsediyorsa ben onu teselli etmek için 2 katı kendimde olan bir olumsuzluktan bahsederim. Acaba böyle yapa yapa kendimi mi inandırdım diyorum. Bana gelip deseniz ki atıyorum selülitlerim var ben siz üzülmeyin ve kendinizi çirkin hissetmeyin diye kendimin selülitlerini 5 kat abartarak anlatırım.
İnsanlar burnumu çok beğenirdi ve övdükleri zaman mahçup olup yok yav aslında şurası şöyle burası böyle derdim ve artık burnumu yaptırmam gerektiğini düşünüyorum.
Ezelden beri böyle olduğu için bilinçaltımı mı inandırdım diyorum
Veya diyelim ki gerçekten artık bir şeyler değişiyor ve yaşlanıyorum bununla nasıl barışırım. Sizde durumlar nasıl ? Sürekli vücudunu kafaya takan bir insan olmak istemiyorum ben .
Örneğin birisi karşımda herhangi bir olumsuzluğundan bahsediyorsa ben onu teselli etmek için 2 katı kendimde olan bir olumsuzluktan bahsederim.
Bana gelip deseniz ki atıyorum selülitlerim var ben siz üzülmeyin ve kendinizi çirkin hissetmeyin diye kendimin selülitlerini 5 kat abartarak anlatırım.
İnsanlar burnumu çok beğenirdi ve övdükleri zaman mahçup olup yok yav aslında şurası şöyle burası böyle derdim
A: benim kıllarım varBu bende de var ya. Hem mahcup olurum hem karsi taraf kendini iyi hissetsin diye kendimi gomerim :)
Neden eşiniz manken mi, fabrikatör mu, kıvanç Tatlıtuğ mu?Eşim beni kıskandıkça istese mankenlerle bile olacağını söyleyip dururdu o mu etkiledi acaba
Bin kat daha güzeli eminim bedenin. Çok teşekkür ederimFotograflari simdi gordum valla hic olamayacagim bir bedeniniz var maşallahbence motivasyonunuzu arttıracak hobi, etkinlik, spor tarzi seylere yönelin. Bazen bosluktan da olumsuz düşüncelere kafa yorabiliyoruz.
Adalet bakanlığı bunu beğenmedi gsgsgsgsValla kanka fotoyu görünce soke oldum dal gibi bedenin var ne yağ çekmesi yağ yok ki sendeBoşanma işlerine sebep bunalıyorsun anladığım kadarıyla ama cevabın doktorda moktorda değil taş gibi karıymışsın maşallah bence bu kendini kurcalama işlerini bırak acilen yeni sevgili bul Sana kendini iyi hissettircek bir erkek olsun... bu kadar guzel bir insanın bir b.k parcacığına sebep kendini cirkin bulmasını çok üzücü buldum, terapiste git bir de yazın şöyleee bir Avrupa turu atıp uzaklaşsın mı acaba??
A: benim kıllarım var
Ben : benim de çok var
A: ben pcosluyum biraz fazla tüylenmem var ama
Ben : Olsun ben ayıyım en çok bende var
Günlük diyaloglar hep bu şekil benim
Eşim beni kıskandıkça istese mankenlerle bile olacağını söyleyip dururdu o mu etkiledi acaba
yanlış anımsamıyorsam boğaziçi mezunu ve iyi kariyerli birisiydi, maddi durumu da iyiydiNeden eşiniz manken mi, fabrikatör mu, kıvanç Tatlıtuğ mu?
Adalet bakanlığı bunu beğenmedi gsgsgsgsyazın naip hakim atama yönetmeliği ile Avrupa turunun , mesleğin getirdiği saygınlığa yakışmayacak hareketlerde bulunma ihtimaline karşılık da hsk müfettişleriyle kendimi iyi hissettirecek erkeğin önüne geçerler diye tahmin ediyorum canımmm yorumun için çok teşekkür ediyorum bu arada o senin güzel görüşün
Bu hastalık neymiş çok merak ettim. Ben de bir süredir kolajen kullanıyorum da.Bu arada adini daha once okumadigim hastalik fazla kolajen uretimi ile alakali diye aciklaniyor. Ve ben geçen yaz meraktan kolajen icmeye basladim :)
Fotoğraflarınızı şimdi gördüm. Herkes demiş ben de diyeyim. Gerçekten fiziğiniz çok iyi kendinize daha fazla eziyet etmeyin bence. Ayrıca belinizde yağ yok ki neyi aldıracaksınızYa sorun şu ben sürekli kendimi çirkinleştiriyorum. Öyle güzel saçlarım vardı ki fotoğraf paylaşayım. Uzunluğu rengi her şeyi doğaldı. Ben bu saçları gittim kısacık kestirdim boyattım bi de. E eskisi gibi uzamıyor artık. Her anlamda böyleyim. Dudaklarım güzeldi gittim dolgu yaptırdım. İğrenç iğrenç ötesi oldu.
Şimdi burnumu düşünüyorum. Hep böyle düşündükçe daha da saçmalıyorum. Ben şu saçları zamanında beğenmeyip mahvettim şimdi. Benim yaptırdığım uygulamalar da beni hep geriletiyor konu bu.
Ben mesela saçlarımı Kezban saçı sanıyordum şimdi diyorum ki ne güzelmiş