Bak mesela sen 31 yaş orta yaş desen hayır gençsin daha derim31 yaşimdayim orta yaş mi olduk 32
Hiç yaşlaniyorum diye düşünmedim bence 30larin başiyla 20li yaşlar arasinda görünüş olarak pek fark görmüyorum kendini ekstra yipratmadiysa bir insan.
Bir de iltifat alinca neden mahcup oluyorsunuz ki tesekkur etseniz yeterli. Ben sadece teşekkür ederim kapatirim hatta gecen biri gözlerime iltifat edince tesekkur ederim ben de cok begeniyorum demiş bulundum.
Spor, bakim ve teşekkür etmeyi unutmayin kendinizi kötülemeyin gerisi boş herkes yaşlanacak.
Bende de yok degil bu arada yaslanma korkusu ama ilerisi icin var suan icin yok.
Çok geçmiş olsunLutfen tek kriteriniz saglik olsun. Su an kilolu degilim fakat ciddi Karin sisligi ve odem sorunu yasiyorum, soyle soyleyeyim bazen oyle zamanlar oluyor ki 6 yil onceki kıyafetlerim tik oluyor bazen 100 kg gibi yusyuvarlak hale geliyorum
O guzellik algilari takviye Meraki vs hepsi bos. 30lara gelip kronik hastalık ile tanismadiysaniz sanslisiniz
Bu arada adini daha once okumadigim hastalik fazla kolajen uretimi ile alakali diye aciklaniyor. Ve ben geçen yaz meraktan kolajen icmeye basladim :)
Bir bardak koladan korkmayin ama sabah aksam pis beslenmeyin, yuruyusu eksik etmeyin en azından yazin duzenli yuzmeye gidin gerisi hic önemli degil bence
Ben tokken 62 cm bele yağ aldırma düşündüm gsgsgsgBence 30lu yaşlarda böyle sendromlar oluyor. Abartmadığınız takdirde bir şeyler yaptırmanız size iyi gelebilir. Bunun kendinle barışık olmakla hiçbir alakası yok. Yaşımız ilerliyor ve vücudumuzda minnacık da olsa değişimler oluyor.
Eşim beni kıskandıkça istese mankenlerle bile olacağını söyleyip dururdu o mu etkiledi acabaHayatınızda birisi var mı? Acaba duygusal anlamda beğenildiğinizi hissetmeniz duymanız gerekiyor olabilir mi?
Çok geçmiş olsunsebebi neymiş ödemin
Ne yaptırdıKardeşim oldum olasi bir ozellige ozenirdi mesela, simdilerde cok moda. Cok az uygulama yaptirdi, 1 ayda geldi gecti ztn
Nasil oldu diye sordu dedim herkes gibi yeniden yaptirmak mi istiyorsun? Evet ama cekiniyorum dedi, sacmalama hep istiyordun ztn en uzunu 6 ay suruyor yaptir gitsin kendini bir sure oyle gor kimseyi umursama dedim. Bu hafta yaptirdi ve mutlu hissediyormus
Eşim beni kıskandıkça istese mankenlerle bile olacağını söyleyip dururdu o mu etkiledi acaba
Ne yaptırdı
Valla sizin kilonuz fazla değil 162 53 kilo normaldir eşiniz öyle dediğinde alınıyorsanız etkilemiş olabilirEşim beni kıskandıkça istese mankenlerle bile olacağını söyleyip dururdu o mu etkiledi acaba
Ben bulaşmamanız taraftarıyım. Bir başlarsanız sonu gelmez.Ben tokken 62 cm bele yağ aldırma düşündüm gsgsgsgyani baştan sona her yeri yaptırasım var