Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
üye olan var mı buraya kızlar??
kzllaarr bsey sorabılır mymmm bıoblasa numune ıstyorm dıe mesj atmstm cevap gelmıss paket gondercez dıyolar acaba kargo ucretı alırlar mı ne kadardırr

banada geldi bugun çook uyduruk bebeme taksam hemen tahriş olur hiç begenmedim bide kargocu kadın azarladı telefonda lmaz:
aynennnn en azından ii olduu numune dolayısıyla görmekkk
ilerde lzm olursa die istemştm zaten görmek amacıyla kızım daha 1 yaşında

:lepi:

Internet Explorer 8 on Facebook
INTERNET EXPLORER 8, kullanıcılarına daha gelişmiş, kolay, hızlı ve güvenli bir ınternet dünyası sunuyor. Sen de bu dünyaya giriş yapabilir,
30 dk / 12 TL konuşma süresi kazanmaya bir adım daha yaklaşabilirsin.

günaydın bayanlar iyi sabahlar iyi haftalar bul numuneli günler olsun
ebrucum günaydın canım bella piereden umudu kes bende mail atmıştım senden önce çünkü gerçekten denemek istiyordum fırsat vermediler bende onlardan almam napalım :))) gittim rhe body shoptan aldım bende hıhhh

valla ne uyuz bir firmaymış yani insan firmanın adını duyurmak için gönderir bende almıycam body shop ı kurutmuşsun zaten bişeycik kalmamıştır valla hala devam ediyormu indirim
bende inglotu keşfettim yeni oraya bakıcam inşallah bayanssulusmile

aman canım leydinin yanında ben mi çok almışım hehehe krem sefgilimindi zaten :))))
günaydın ne var ne yok.iki gündür siteye giremedim.özet gececek olan var mı?

pek bişi bulamadım canım ben baktım az önce :) tekin acarın kampanyası varmış kaçırmışız ben gene kazanamışım (((

[
İşte Davidoff talihlileri

Korkmaz Mataracı Menikür Günden Güllü Akçakaya Halil Türkyılmaz Halil Uğurlu
Serpil Sumer Cengiz Avşaroğlu Gülsüm Tarçın Zeynep Merve Bodur Ali Revsan

İşte Ck talihlileri

Ahmet Baylam Işık Demirtaş Işıltan Volga Işıkdağ Tuğba İzbul Alperen Değirmenci
Bedirhan Erad Rıfat Kaya Candost Hanedan Mustafa Tirşo Özkan Birol[/QUOTE]

Günaydın arkadaşlar çok sevindim ya eşimin adına başvurmuştum davidoffa ona çıkmış.
şimdi napıcaz maillerde bişey yok. Onlar direkt adresemi yolluyolar,nasıl oluyo bu iş aydınlatırsanız sevinirim.

ooohh oohh sabah sabah götüren götürene :)))) naber kızlar napıonuzzz.... neler var neler yoookk....

selam lenacım sen nasılsınnn :)))
banada şu arabada bebek var zımbırtısından geldi anladım bu ay her hafta bişi gelcek hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…