HEHEHEHmagrentacığım sana vereceğim benim adresi adres kısmına benim adresi yazacaksın :)))) sonra gelsin indiregandilerrrr :))) ben bi de kursla falan vakit kaybedemem hahahhahahh
amannn iş iş iş gına gelio bazen rahatlamaya çalış canını sıkmaya değmez malesefişle ilgili magrentacım canımı sıktılar o yüzden sempatiksalakcinni
nie kızayım kız mutlu oluyorum birilerine bişiyler gelince... özellikle sana hahahhaa :)))) sabır işine gelince sabır taşına döndüm gele gele kırık diş fırçası geldi hahahahah takmıyom ya maksat eğlence olsun gelenlerle zengin olcak halim yok :))))
hehhe biliom kız deliiiiPPPP eee kim dedi sana diş fırçasına haşin davran deyyiiiiii
ee bu gece kulodunun kargo parası kıme aıt olacak bızmı odeyecegızz bılgınız varmı
üye olduğum ilk 4 ay gelmedi sadece gönderdikleri anketleri oyladım
sonra colgate kampanyasına davet edildim kbl ettim dişfırçası macunu kızıma diş fırçası macunu,ağız bakım suyu gelmişti..
2 ay sonra falanda yumoş aşkı kampanyası daveti geldi onuda kbl ettm konstre yumoş ve havlu geldi resimlii
şimdilik bu kadar...
banada az önce geldiiii
Işle ilgili canım özel bişiy değil yani
gerilmiyin kızlar moralinizi yüksek tutun, önümüze bakıcaz artık olumunekankayizsmile
canlarımm ben geldim.. gece küloduda geldi bana kargoyu onlar verdi.. köpemeee giydiririm artık:))
bu arada numune isteyip cevap atma nezaketinde bulunmayanlara tekrar mail attım.. keşke bilgilendirme maili atsaydınız diye hepsi geri dönüp adres bilgilerimi istedi:) zuahahha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?