Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
magrentacığım sana vereceğim benim adresi adres kısmına benim adresi yazacaksın :)))) sonra gelsin indiregandilerrrr :))) ben bi de kursla falan vakit kaybedemem hahahhahahh
HEHEHEH :p olur canım bi sana bi bana yaparız :P
işle ilgili magrentacım canımı sıktılar o yüzden sempatiksalakcinni
amannn iş iş iş gına gelio bazen rahatlamaya çalış canını sıkmaya değmez malesef
nie kızayım kız mutlu oluyorum birilerine bişiyler gelince... özellikle sana hahahhaa :)))) sabır işine gelince sabır taşına döndüm gele gele kırık diş fırçası geldi hahahahah takmıyom ya maksat eğlence olsun gelenlerle zengin olcak halim yok :))))

hehhe biliom kız deliiii :PPPPP eee kim dedi sana diş fırçasına haşin davran deyyiiiiii :P

Selamlar herkeslereeee sempatiksalakcinni
Kızlar alemsiniz hepiniz :)) Yazılarınızı okudukça neşeleniyorum.. Pek vaktim yok bu aralar sadece okuyarak geçiştiriyorum :(

kzllaarr bsey sorabılır mymmm bıoblasa numune ıstyorm dıe mesj atmstm cevap gelmıss paket gondercez dıyolar acaba kargo ucretı alırlar mı ne kadardırr

yaaa bioblas da mı numune gönderiyor acaba. valla bende alıştım iyice her yere damlıyorm heee heee.

canlarımm ben geldim.. gece küloduda geldi bana kargoyu onlar verdi.. köpemeee giydiririm artık:))
bu arada numune isteyip cevap atma nezaketinde bulunmayanlara tekrar mail attım.. keşke bilgilendirme maili atsaydınız diye hepsi geri dönüp adres bilgilerimi istedi:) zuahahha:)

ben bıoblasa msj attım numune gonderebılır msnz dıye onlarda maıl atmıslar eger daha once standart paketımzden gonderılmemısse gonderıcez fılan asagıdakı formu eksıksız doldurun yazmıslar yanı adres fılan gercı bn yazmıstım ama yne yazdım yolladım ınsallah gelır

ben de gönderdim bioblasa. sanki daha önceden denemiştim ama cevap vermemişlerdi.bakalım ne cevap verecekler.

üye olduğum ilk 4 ay gelmedi sadece gönderdikleri anketleri oyladım
sonra colgate kampanyasına davet edildim kbl ettim dişfırçası macunu kızıma diş fırçası macunu,ağız bakım suyu gelmişti..
2 ay sonra falanda yumoş aşkı kampanyası daveti geldi onuda kbl ettm konstre yumoş ve havlu geldi resimlii
şimdilik bu kadar...

banada az önce geldiiii

banada geldi bugun çook uyduruk bebeme taksam hemen tahriş olur hiç begenmedim bide kargocu kadın azarladı telefonda :olmaz:

Işle ilgili canım özel bişiy değil yani

sewtap bebem canınımı sıktılar benimde coook sıkkın anlatamda gül kargocu aradı dısardaydım ipek hmn dedi bende azarladım kapattım yüzüne kapıda kagıt ewe geldim aman ben böcekciden numunuşum sanarken uyduruk gece kulodu hera zeus gibi yapamıcam köpüş yok ama bende bahcedeki böcüklere giydiririm oglum popsuna bile sürdürmez =) ohaoldumsmile mail gelmiyor burdan delircem offffffff :oklava:

KATILIN, KAZANIN

“Shiseido markasının kuruluş yılı kaçtır?” sorusunun cevabı ile birlikte Tekin Acar Cosmetics adresine ad, soyad, adres vs. bırakan her 50. kişiye Shiseido Tanning Cream SPF4 50 ml hediye verilecek. Bu uygulama web sitesinde 26-27 Haziran tarihleri arasında aktif olacak. Hediyeler 10 adet ile sınırlı.

Cevap: 1872 bence

İşte Davidoff talihlileri

Korkmaz Mataracı Menikür Günden Güllü Akçakaya Halil Türkyılmaz Halil Uğurlu
Serpil Sumer Cengiz Avşaroğlu Gülsüm Tarçın Zeynep Merve Bodur Ali Revsan

İşte Ck talihlileri

Ahmet Baylam Işık Demirtaş Işıltan Volga Işıkdağ Tuğba İzbul Alperen Değirmenci
Bedirhan Erad Rıfat Kaya Candost Hanedan Mustafa Tirşo Özkan Birol

Son düzenleme:
canlarımm ben geldim.. gece küloduda geldi bana kargoyu onlar verdi.. köpemeee giydiririm artık:))
bu arada numune isteyip cevap atma nezaketinde bulunmayanlara tekrar mail attım.. keşke bilgilendirme maili atsaydınız diye hepsi geri dönüp adres bilgilerimi istedi:) zuahahha:)

benimde var numune isteyip cevap yazmayanlar bella pierre mineral makyaj ürünleri sizce yeniden mesaj atayımmı ?

Back