Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kaç günde geldi seninkiler. ayyy ilk defa bişey gelecek inşallah gelir.
QSPA 'dan da tester kazandınz yazmıştı. 4 GÜN FALAN OLDU BAKALIM O GELECEK Mİ.

Qspa'dan bana daha önce gelmişti, 8tane minicik krem numunelerinden yolluyorlar...

Bu arada deracine de qspa gibimi yolluyor acabaa??

günaydın kızlar... nasılsınız bakalım görüşmeyeli... dün yoktum bayağa döktürmüşünüz yine :)))

qspadan mail gelmiş

Sayın .......

Daha önce tester ürünlerinden hak kazandığınız QSPA Doğal bakım ürünlerini Butik Kozmetik | Doal Bakm ve Güzellik Ürünleri adresinden satın alabilirsiniz.
30 Tl ve üzeri alışverişlerde Kargo Ücretsiz. Üye olun, alışverişe hemen başlayın ve yeni sürprizlere hazır olun.

Butik kozmetik ile Sağlıklı Güzelliğin Ritmini Yakalayın.

Sevgi ve Saygılarımızla

Butik Kozmetik

bu nedemek şimdi :sm_confused:

günaydın hatunlar, canım bu site qspa nın ürünlerinin satıldığı site,ben dün baktımda epeyde pahalıymış yahu

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese bana dün fairyden bulaşık deterjanı gelmiş eve annemde dio daha neler gelcek bakalım :)))

HEHEH lenacım seni bekliodum ne dicen die ama öle deme
denedim biliyorumdan ilk hediyem
denemen bedavadan da:)

:teytey: günaydınnnnnnnnnn
numuneseverlerrr :hooray:

bu lafı bi yerden hatırlıyorum :)))) günaydın canım...

HEHEH lenacım seni bekliodum ne dicen die ama öle deme
denedim biliyorumdan ilk hediyem
denemen bedavadan da:)

magrentacığım totale bakıcan canım benim... o kadar çok şey indiregandi yapıon ki site çapında kategorize etmişin bakıyorum...hahahahha koptum yine sabah sabah... çok yaşa canım ya....

sevtapcığım hoşgeldinn......

bioder deracine bioxoin 3ü bir arada geldi bana 30 tane numune 1 haftada geldi ama sonra eltime istedik hala mail bilgilerini istediler verdik hala gelen giden yok

slm kızlar
''Yolda yürüken veya bir mağazada yürürken elimize bir şeyler tutuşturmaya çalışan veya fikrimizi sormak isteyen kişilere olan tavrimız genelde aynıdır. Şöyle bir irkilir ve genelde gerek yok, teşekkürler tarzı bir cevapla koşarcasına uzaklaşırız. Uzaklaşırken bazen keşke alsaydım dersiniz ama bilirsinizki insanın modu moduna tutmaz ve genelde sokakda iken birşeylere yetişme amacında olduğumuzdan isteyip istemediğimizi bile düşünmeyiz. Ama halbuki bu ürünler bizim ihtiyacımza göre evimize kadar gelseydi güzel olmazmıydı? Hepimiz yeni birşeyleri para vermeden denemek istemez miyiz? Hele de ufak şirin makyaj malzemelerini. Bence isteriz… Bunu düşünen Latest in Beauty siteside insanlara güzellik ürünlerini deneme imkanı, firmalara da ürünlerini doğru kişilere tanıtma fırsatı sağlamış oluyor. Yapılması gereken siteye üye olmak ve ilgi alanlarını belirlemek. Sonra gelsin ayda bir yeni ürünler evinize veya işyerinize. Ayrıca ürünler ile ilgili düşüncelerinizi de direk firmayla bu site üzerinden paylaşabiliyorsunuz.''

Back