Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
geçti hepsi sen yap tyorum yinede ben hepsine yaptım gecen hafta orjinal boy theramed diş macunu geldi denedim yorum yaptım

fikrimühimden bana kampanya arkadaşıma anket gelio sürekli kız delirio eee ben kıdemliyim sen yeni üye oldun diom hehehe :P

kızlar glade kadını şimdide üye ol 3 arkadaşını davet et hediye kazan diyor .... siteyede hediye paketi koymuşlar
gladekadini.com

bizim üyeliklerimiz yalanmı oldu yani :bbo:

Deracine den numuneleri gelen var mı kızlar? Bana bugün mail atmışlar,bilkgileriniz gerekiyor numune göndermemiz için diye... Numune olarak ne gönderiyorlaaarrr???

Deracine den numuneleri gelen var mı kızlar? Bana bugün mail atmışlar,bilkgileriniz gerekiyor numune göndermemiz için diye... Numune olarak ne gönderiyorlaaarrr???

banada mail geldi bilgilerimi istediler. ne gönderiyrolar acaba.ve de kargo ücreti veriyormuyuz.

valla deracineden aynı mail geldiii yolladım cvpladım ama bşy gelmediiii yalan mı ne:P

banada mail geldi bilgilerimi istediler. ne gönderiyrolar acaba.ve de kargo ücreti veriyormuyuz.

kargo onlara ait cok güsel seyler yolladılar tüm ürünlerden vardı benimkinde tüy dökücü ve temizleme jeli 4er tane geldi hatta herkese 2 gelmiş şanslıyım yani

kargo onlara ait cok güsel seyler yolladılar tüm ürünlerden vardı benimkinde tüy dökücü ve temizleme jeli 4er tane geldi hatta herkese 2 gelmiş şanslıyım yani

kaç günde geldi seninkiler. ayyy ilk defa bişey gelecek inşallah gelir.
QSPA 'dan da tester kazandınz yazmıştı. 4 GÜN FALAN OLDU BAKALIM O GELECEK Mİ.

qspadan mail gelmiş

Sayın .......

Daha önce tester ürünlerinden hak kazandığınız QSPA Doğal bakım ürünlerini Butik Kozmetik | Doal Bakm ve Güzellik Ürünleri adresinden satın alabilirsiniz.
30 Tl ve üzeri alışverişlerde Kargo Ücretsiz. Üye olun, alışverişe hemen başlayın ve yeni sürprizlere hazır olun.

Butik kozmetik ile Sağlıklı Güzelliğin Ritmini Yakalayın.

Sevgi ve Saygılarımızla

Butik Kozmetik

bu nedemek şimdi :sm_confused:

Back