- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Umarım bitmemiştir herkes alsın birer tane alsın lütfennnnnnnnnn Acıbadem AhKalbim -Bize Ulaşan İlk 100 Kişiye Kalp Yastık Hediye :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ahkalbim.com | letiim
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gnçtrkcll'liye sınav stresi vız gelir.
gnçtrkcll'den kazandığı 3 saat bedava konuşmayla, arkadaşlarını arar, konuşur, sınav stresini atar!
Hemen kayıt formunu dolduran ilk 300 bin kişiden biri ol,
3 saat bedava konuşmayı kap!
Sana özel bu fırsatı kaçırma!
Gelecek olan dakikalar 1 hafta boyunca tüm Turkcellileri arayabiliriz.
gnçtrkcll'li, Sınav stresini 3 saat konuşarak at! | Kampanyalar | gnçtrkcll
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tatlım Qspadan haber filan varmı yaa 16 haziranda tester kazandın neyin bişiler dedi bidaha tık yok
lenaaaa cıımm al sana bidane sampuan:)) inş gönderirler
head&shoulders Türkiye Kepek Karşı etkili şampuan Bilgileri - Üyelik Formu
Size özel numuneler ve kampanya haberleri almak, yeni ürün ve ilginizi çekeceğini düşündüğümüz yarışmalardan haberdar olmak için üye olun.
Yeni bir ürün ya da kampanya olduğunda head&shoulders sizi haberdar etmek için bir e-posta gönderecek. Eğer daha fazla e-posta almak istemezseniz bu siteye gelip bilgilerinizi güncellemeniz yeterli.
Bravo Çubuklarındaki Şifreyi gir .Her Saat Hediye kazanma şansı yakala.
Bravo
yavru kuşlarım gece girmeye calışın şifreleri daha az kişi katıldığı için çekilişte daha fazla şanslı olursunuz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anket
BAHÇE HEDİYESİ
Anketimize katılanlar arasından her ay 1 kişiye, bahçe hediyesi veriyoruz; ankete katılarak piknik mangalı, hamak, göl turu, kır kahvaltısı, bisiklet, köy kuzusu v.b kazanabilirsiniz.
Gölbaşı Hobi Bahçeleri [ Hediyeli Anket. En önemli 4 seçeneği işaretleyiniz. ]
Yanlız köy kuzusunu anlamadım bir kuzu veren kampanyada ilk kez gördüm
msj bölümüne köy kuzusu filan istemiyorum yazdım:)
alıntıladım inceleyim bkımmm işime yarayan var mııı CADIARZU