Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın sevtapcvım ebrucum :))) anca geçmişi okudum ne güzel pğaylaşımlar olmuş bişeye katılmadım gerçi heheh kuzu kazanırmıyız acep lenacığımın dediği gibi kurbana kadar büyür o hahahah

denedim biliyorumdan ,bir yıllık orkid kazandım :)
ped almaya son kaydirigubbakcemile3

günaydınnn sevgili numuneseverlerrr.... magrentacığım, sevtapcığım,ebrucuğum,rendeciğim ve adını sayamadığım bütün mesai arkadaşlarım nasılsınız bakalım :)))))

evet heyecanla bekliyoruzz.. heracığım gelsin döktürmeye başlar yine... valla kızcağız gece 2 lere kadar uğraşıyor sağolsun....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi bakalım... bu arada okudun mu bilmiyorum diş fırçası elimde kaldı ahahha başlıklarına bakıodum carrt diye bi geçirdim kırıldı takma yeri hahahhaha halbuki temizlikte 1 nömerolu yardımcım olacaktı :))))))

günaydın kızlar sayenizde bende numune takip eder oldum . buraya uğramadan ,göz atmadan duramıyourm bir sürü yere üye oldum.bakalım ne gelecek. takipçinizim.

Sağdaki kutularda yer alan giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuarlardan kullanmak istediklerinizi, solda bulunan alana sürükleyerek, “Ariel Complete 7 ile En Sevdiğim Giysim Yeni Gibi Tertemiz” deneyiminizi ve Ariel Complete 7'nin bu deneyiminizdeki mutluluk etkisini resmedin. Deneyiminizin hikayesini de aşağıda yer alan metin alanına yazarak denedimbiliyorum.com ailesiyle paylaşın.

Ariel Complete 7 ile en mutlu gününü, en güzel görsel kompozisyonla anlatan on mutlu denedimbiliyorum.com üyemiz, Aşk-ı Memnu dizisinin moda tasarımcılarından Berra Terzioğlu tarafından özel olarak tasarlanan10 Bihter kıyafetinden birini kazanacak ve kazandığı kıyafet kendi ölçülerinde dikilerek kendisine hediye edilecek!

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama buda benden olsun

dış fırçası banada geldi
kutusunun içinde kırıkkk
benimle birlikte 2 komşuma daha gelmişti
baktık onlarınkide kırık
kargocu gitmede iade ettik
paralarımızıda aldık
ne dandik şeydi o öle

birde pudra.com dan bugun plates cd si geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…