Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
di mi heracığım yaaa :))))) diş fırçası da takar takmaz elimde kaldı zaten valla kırıldı başlığını takarken :)))))

öyle heracığım ya... tekin amcam parfüm yollayınca gözüm gibi bakıcam :)))) elim ağır anacım carrt die geçirdim (

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Umarım bitmemiştir herkes alsın birer tane alsın lütfennnnnnnnnn Acıbadem AhKalbim -Bize Ulaşan ılk 100 Kişiye Kalp Yastık Hediye :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ahkalbim.com | letiim

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gnçtrkcll'liye sınav stresi vız gelir.
gnçtrkcll'den kazandığı 3 saat bedava konuşmayla, arkadaşlarını arar, konuşur, sınav stresini atar!
Hemen kayıt formunu dolduran ilk 300 bin kişiden biri ol,
3 saat bedava konuşmayı kap!
Sana özel bu fırsatı kaçırma!

Gelecek olan dakikalar 1 hafta boyunca tüm Turkcellileri arayabiliriz.

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/ka...ynak=Apromo&type=fx1&click=img&tarih=20100612
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
yuupiii elseve heeee.... harikasınnnnnn heracığımmmm... ihtiyacım vardı benimkiler bitmek üzere... tişkürrrrr....

elle elleee noliyi yaa... kampanyamız 1000 taneyle sınırlıdır teşekkürler dedi... noldi yaniiiCADIARZUCADIARZU

""""Kampanya 3 Nisan 2010 tarihinde başlayacaktır ve 30 Nisan 2010 tarihinde sona erecek olup 59 günlük süre için yapılacaktır"""" geçmiş buuu((

tüüüüüü watson's yolu gözüktü yineee :çok üzgünüm: halbuki çok emindim bana da geleceğinden hahahahhahaasempatiksalakcinni

tüüüüüü watson's yolu gözüktü yineee :çok üzgünüm: halbuki çok emindim bana da geleceğinden hahahahhahaasempatiksalakcinni

tatlım Qspadan haber filan varmı yaa 16 haziranda tester kazandın neyin bişiler dedi bidaha tık yok

lenaaaa cıımm al sana bidane sampuan:)) inş gönderirler

http://www.headandshoulders.com.tr/registration/

Size özel numuneler ve kampanya haberleri almak, yeni ürün ve ilginizi çekeceğini düşündüğümüz yarışmalardan haberdar olmak için üye olun.

Yeni bir ürün ya da kampanya olduğunda head&shoulders sizi haberdar etmek için bir e-posta gönderecek. Eğer daha fazla e-posta almak istemezseniz bu siteye gelip bilgilerinizi güncellemeniz yeterli.

Son düzenleme:
yok anam ben ondan çoooooktan umudu kestim... diğerlerinden olduğu gibi :))))

o şampuanı kullanmıyom canım ya öteki benimkiydi tüüüh şans ((

formu doldurdum gönder butonuna basılmıyor :)

Bravo Çubuklarındaki Şifreyi gir .Her Saat Hediye kazanma şansı yakala.
Bravo

yavru kuşlarım gece girmeye calışın şifreleri daha az kişi katıldığı için çekilişte daha fazla şanslı olursunuz
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anket
BAHÇE HEDıYESı
Anketimize katılanlar arasından her ay 1 kişiye, bahçe hediyesi veriyoruz; ankete katılarak piknik mangalı, hamak, göl turu, kır kahvaltısı, bisiklet, köy kuzusu v.b kazanabilirsiniz.

http://www.dogahobibahceleri.com/anket/hediyeli-anket.-en-onemli-4-secenegi-isaretleyiniz.-1.html

Yanlız köy kuzusunu anlamadım bir kuzu veren kampanyada ilk kez gördüm

msj bölümüne köy kuzusu filan istemiyorum yazdım:)

Son düzenleme:
kızlar aştık valla artıkkk... kuzu hee :) çıkarsa kurbana az kaldı besleriz o zamana kadar hahahahaha...

hepinizi öpüyorum ve iyi geceler diliyorum... gözlerim minicik kaldı kampanya zart zurt aramaktan valla artık yatayım... heracığım ellerine gözlerine sağlık canım çalışmalarının devamını bekliyoruz sende yat artık mesai bitsin :))))) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…