di mi heracığım yaaa :))))) diş fırçası da takar takmaz elimde kaldı zaten valla kırıldı başlığını takarken :)))))
Umarım bitmemiştir herkes birer tane alsın lütfennnnnnnnnn
ahkalbim.com | letiim
Acıbadem AhKalbim -Bize Ulaşan İlk 100 Kişiye Kalp Yastık Hediye
elle elleee noliyi yaa... kampanyamız 1000 taneyle sınırlıdır teşekkürler dedi... noldi yaniiiCADIARZUCADIARZU
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Umarım bitmemiştir herkes alsın birer tane alsın lütfennnnnnnnnn Acıbadem AhKalbim -Bize Ulaşan İlk 100 Kişiye Kalp Yastık Hediye :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ahkalbim.com | letiim
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gnçtrkcll'liye sınav stresi vız gelir.
gnçtrkcll'den kazandığı 3 saat bedava konuşmayla, arkadaşlarını arar, konuşur, sınav stresini atar!
Hemen kayıt formunu dolduran ilk 300 bin kişiden biri ol,
3 saat bedava konuşmayı kap!
Sana özel bu fırsatı kaçırma!
Gelecek olan dakikalar 1 hafta boyunca tüm Turkcellileri arayabiliriz.
gnçtrkcll'li, Sınav stresini 3 saat konuşarak at! | Kampanyalar | gnçtrkcll
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tüüüüüü watson's yolu gözüktü yineee :çok üzgünüm: halbuki çok emindim bana da geleceğinden hahahahhahaasempatiksalakcinni
tatlım Qspadan haber filan varmı yaa 16 haziranda tester kazandın neyin bişiler dedi bidaha tık yok
lenaaaa cıımm al sana bidane sampuan:)) inş gönderirler
head&shoulders Türkiye Kepek Karşı etkili şampuan Bilgileri - Üyelik Formu
Size özel numuneler ve kampanya haberleri almak, yeni ürün ve ilginizi çekeceğini düşündüğümüz yarışmalardan haberdar olmak için üye olun.
Yeni bir ürün ya da kampanya olduğunda head&shoulders sizi haberdar etmek için bir e-posta gönderecek. Eğer daha fazla e-posta almak istemezseniz bu siteye gelip bilgilerinizi güncellemeniz yeterli.
formu doldurdum gönder butonuna basılmıyor :)
enter de bendede öe oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?