Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ahahaha bana da pratikev den diş fırçası geldi kardeşimin adına kayıt olmuştum... ayakkabılarımı temizlerim çok güzel işime yarayacak teşekkür ederiz pratikev :))))))))))

slm kızlar....
bana da geldi diş fırçası .....hem de 2 tanekaydirigubbakcemile3 eşimin adına da kayıt olmuştum....

ahahaha bana da pratikev den diş fırçası geldi kardeşimin adına kayıt olmuştum... ayakkabılarımı temizlerim çok güzel işime yarayacak teşekkür ederiz pratikev :))))))))))

oohhh lenacıım ilk numunen:) vallaha atacam kendimi haaa neyse darısı hiç numunesi olmayanların başına:)opuyorumnanaktan

calgonite tanışma paketi için yazmıştım ama böyle bi cvp geldi; Sayın Tüketicimiz,

Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şuan için ücretsiz numune dağıtımı uygulamamız yoktur. Ürünlerimizle ilgili soru ve sorunlarınızda 0800 211 8112 no.lu ücretsiz danışma hattımızı arayabilir, sesli kayıt sistemine not bırakabilirsiniz.
Saygılarımızla,

RECKITT BENCKISER A.Ş

şu frescodaki şifreleri de yazdık ama biz mi gidicez almaya yani onlar getirmiyceklermiymiş, arayıp konuşan oldu mu hiç kızlar ?:kahve:

ohh güle güle kullanın lenacım wcde temzilenir onla hahahaha :P

evet magrentacığım aklımdan geçti de ocağın düğmeleri için falan da iyi olabilir die düşündüm ahahahaha :))))

oohhh lenacıım ilk numunen:) vallaha atacam kendimi haaa neyse darısı hiç numunesi olmayanların başına:)opuyorumnanaktan

evet heracığım herşeyin ilki çok güzel :)))) annem yukarı seslendi 4 liran var mı die bende odam da sigara içiyodum heee burda para basıom dedim meğersem kargocu kapıdaymış annemde bozuk yokmuş hahahahaha aşağı bi indim kardeşin bişiy sipariş etmiş herhalde dedi ya bu çocuğa ne gelir ki bana gelmiş olmasın dedim hehehehehe bi baktım mikemmelll ötesi diş fırçam... oral-b titreşimli su fışkırtıcılı diş fırçamı atıp bunu kullanmayı düşünüyorum ahahahahhahaha... darısı başınızaa... ama bunu saymıyorum yaa... tekin amcamdan parfüm istiyom :lepi:sırnaşık şey

evet magrentacığım aklımdan geçti de ocağın düğmeleri için falan da iyi olabilir die düşündüm ahahahaha :))))

evet heracığım herşeyin ilki çok güzel :)))) annem yukarı seslendi 4 liran var mı die bende odam da sigara içiyodum heee burda para basıom dedim meğersem kargocu kapıdaymış annemde bozuk yokmuş hahahahaha aşağı bi indim kardeşin bişiy sipariş etmiş herhalde dedi ya bu çocuğa ne gelir ki bana gelmiş olmasın dedim hehehehehe bi baktım mikemmelll ötesi diş fırçam... oral-b titreşimli su fışkırtıcılı diş fırçamı atıp bunu kullanmayı düşünüyorum ahahahahhahaha... darısı başınızaa... ama bunu saymıyorum yaa... tekin amcamdan parfüm istiyom :lepi:sırnaşık şey
ahhh tekin emmin bana mail atmıs yaslanmaya karsı orjinal boy krem göndercekmiş onu beklerim bende yassasın tekin emmmiiiiiiiiiiiiii :teytey:

benden daha çok seviyo herhalde tekin emmi seni :))))))) güle güle kullan canım benimmm....

tekin emmi saolsun bi gelsin 2 numunem olcek kaysı cayıda war sölemesi ayıp aletteden kazandınız dediler hala arayan yok 1 aya yakın oldı mail attım dönmediler adiler =D :kedi:

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar o diş fırçasını nasıl istiyorsunuz tamda diş fırçam bozulmuştu oral b titreşimliydi.Ne kadar iyi olur

bitti canım o kampanya şimdi sinek böcek kovucu veriyor pratikev.com yaz çıkar...

not: hiçbişiy kaçırmadın... oral-b kullanan insan onu kullanmaz zaten :))))

Back