Bedava doğum fotoğrafı

tugceunlu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
62
0
6
İstanbul
Merhaba,
ben doğum fotografları üzerine eğitim aldım ve bu mesleği yapmak istiyorum. İlk başta bir portfolyo (albüm) oluşması için ilk doğumlara ücretsiz katılmak istiyorum Hiç bir türlü para istenmeyecek ve çekilen fotoğraflar size verilip istediğiniz gibi bi albüm oluşturabileceksiniz. Ben sadece doğumunuza girip çektiğim fotoğrafları size vericem ister mail atarım isterseniz elden veririm. Elimde profesyonel makina var ve 2 yıldır kullanıyorum 2 ay da eğitim aldım. Normalde Anasınıf öğretmenliği okudum. 2 yıllık bitirdm ve 21 yaşındayım. Asıl yapmak istediğim meslek doğum fotoğrafçılığı yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk 3 doğum ücretsiz olucak... İstersenim ders aldığım hocamın numarasınıda verebilirim.

Son düzenleme:
merhaba,
ben doğum fotografları üzerine eğitim aldım ve bu mesleği yapmak istiyorum. Ilk başta bir portfolyo (albüm) oluşması için ilk doğumlara ücretsiz katılmak istiyorum hiç bir türlü para istenmeyecek ve çekilen fotoğraflar size verilip istediğiniz gibi bi albüm oluşturabileceksiniz. Ben sadece doğumunuza girip çektiğim fotoğrafları size vericem ister mail atarım isterseniz elden veririm. Elimde profesyonel makina var ve 2 yıldır kullanıyorum 2 ay da eğitim aldım. Normalde anasınıf öğretmenliği okudum. 2 yıllık bitirdm ve 21 yaşındayım. Asıl yapmak istediğim meslek doğum fotoğrafçılığı yardımcı olursanız çok sevinirim. Istanbulda ilk 3 doğum ücretsiz olucak. Eğer 22-30 haziran arası balıkesir taraflarında doğum yapacak annelerimizin doğumunada girerbilirim.

canım;ben ist oturuyorum 5 gün önce yengem doğum yaptı bizim haberimiz yoktu.bebeğin 5 adet resmini çekmişler.albüm yapmışlar.
Fotorafçı hastane ile anlaşmış. 5 fotoya 50 lira istediler.sonuçta yeni doğum yapan anneler kesinlikle alacak. Yengemde aldı.sende bir hastane ile anlaşsan olmaz mı?

olabılır canım da o işler o kadar kolay olmuyor kı genede elınde neler yapabıldığı nasıl cektığını görmeleri lazm en basta bı albüm oluşturmam lazm ki bn bı hastaneye bağlı kalmak ta istemiyorum 5 fotografta cok azmıs ya

olabılır canım da o işler o kadar kolay olmuyor kı genede elınde neler yapabıldığı nasıl cektığını görmeleri lazm en basta bı albüm oluşturmam lazm ki bn bı hastaneye bağlı kalmak ta istemiyorum 5 fotografta cok azmıs ya

tabiki biliyorum kolay olmadığını fakat sende istek var sen bu işi yapacaksın öyle his ediyorum o yüzden hem sevdiğin işi yap hemde para kazan diye söyledim.

teşekkür ederm canım cok saol olucak insallahta o senın dediğin gibi yaparsam onlar benı sömürür olan bu olur öyle diyim bnde sana çok saol ama genede öneride buluduğun için :) insan bu hayatta sevdiği şeyleri yapsın ki mutlu olcak nedenleri çoğalsın :))

Merhaba,
ben doğum fotografları üzerine eğitim aldım ve bu mesleği yapmak istiyorum. İlk başta bir portfolyo (albüm) oluşması için ilk doğumlara ücretsiz katılmak istiyorum Hiç bir türlü para istenmeyecek ve çekilen fotoğraflar size verilip istediğiniz gibi bi albüm oluşturabileceksiniz. Ben sadece doğumunuza girip çektiğim fotoğrafları size vericem ister mail atarım isterseniz elden veririm. Elimde profesyonel makina var ve 2 yıldır kullanıyorum 2 ay da eğitim aldım. Normalde Anasınıf öğretmenliği okudum. 2 yıllık bitirdm ve 21 yaşındayım. Asıl yapmak istediğim meslek doğum fotoğrafçılığı yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk 3 doğum ücretsiz olucak... İstersenim ders aldığım hocamın numarasınıda verebilirim.

Nerde oturuyorsunuz.? ben ankaradayım makinanızın modeli nedir bende çocuk gelişimi yüksekokul mezunuyum meslektaşız şuanda 35 haftalık hamileyim doğum fotoğrafçısı arıyordum aslında profosyonel makinam var nikon d5100 ama doğumda çekicek kişi lazım.

Merhaba,

merhabalar,
Bende hamileyim, doğum fotoğrafçısı arıyorum. istanbul da yaşıyorum. özel mesajdan iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız, iletişim kurmak isterim sizinle.

Nerde oturuyorsunuz.? ben ankaradayım makinanızın modeli nedir bende çocuk gelişimi yüksekokul mezunuyum meslektaşız şuanda 35 haftalık hamileyim doğum fotoğrafçısı arıyordum aslında profosyonel makinam var nikon d5100 ama doğumda çekicek kişi lazım.

Canon 550d var suan makineden cok lens önemlı ama istanbulda oturuyorum

Back