Annemin bir komşusu 7-8-9-10-11 yaş kız çocuk kıyafetleri toparlamış kızlarının gardırobunu boşaltırken. İçlerinde çok temiz mont, tişört, body, pantolon, etek ve elbise filan var. Lc waikiki, adil ışık gibi markaların kıyafeti de var içlerinde. Gerçekten alamayacak durumda olanlar varsa forumda veya ihtiyaç sahibi varsa çevrenizde annem göndermek istiyor eşyaları. Resimde sadece bir kısmını çekebildim. Toplam 2 poşet var dolu dolu. 2 kişiye birer paket olarak gönderebilirim kargo çok tutar çünkü. (iki poşet istanbul içi ortalama 20 lira filan tutar, diğer şehirlere istanbuldan uzaklaştıkça daha da artar kargo ücreti)
Eki Görüntüle 1129392
Eki Görüntüle 1129394
Eki Görüntüle 1129395
Eki Görüntüle 1129396
Eki Görüntüle 1129397
Eki Görüntüle 1129398
KARGO ALICI ÖDEMELİ OLACAKTIR o yüzden bir başkası için isterseniz eşyaları, lütfen onların değil kendi adresinizi verin ki onlara bir hayır da siz yapmış olun..
Canım alpella arkadaşımızın konularında var geçenlerde yayınladı. 3 kızı olan muhtaç bir aile için istersen onunla irtibata geç. Bence daha hayırlı olur gibi. Birde direk aileye kargoluyosun ben gönderdim geçen hafta tabii karar senin canım.
Ben de kızımın küçülenlerini vericem ama alpella ya ulaşamadımDaha doğrusu topiğine veya profiline nasıl gidicem bilemedim. Bana topiğin linkini gönderir misiniz?
Ya da ihtiyaç sahibi birilerini tanıyan bilen arkadaşlar varsa onlar da yazabilir. Kargo bedeli karşı taraftan olacak şekilde bedava yollıycam.
Cnm kac yas kiyafetlerin acaba burda yazdigim msjimi okursan vermek istersen alabiliriz
Benimde tanıdığım durumu kötü bir aile var elimizden geldiğince aldık ama maalesef yetmiyor tamda yaş gurubu aynı. Yollanmadıysa talibim hepsine adresi vereyim kargo ödemeli yollayın bana özelden mesaj bekliyorum
iPad 'den gönderildi
Merhaba bizim.merdivenleri silen bayan icin alabilirmiyim 4 cocugu var esinden ayrilmis kirada oturuyor 3 kiz 1 oglan kizlar sizin kiyafetler araliginda oglanda 3-4 yas istanbuldami oturuyorsunuz neresinde ben elden alabilirim yakinsak
Sevgili ebrucihan arkadaşım kargon belirttiğin şubeye dün ulaşmış. P.tesi gidip teslim alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?