Bebek İkinci El BEDAVA 7-11 Yaş Kız Çocuk Kıyafetleri GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİ LÜTFEN!!!

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42
Annemin bir komşusu 7-8-9-10-11 yaş kız çocuk kıyafetleri toparlamış kızlarının gardırobunu boşaltırken. İçlerinde çok temiz mont, tişört, body, pantolon, etek ve elbise filan var. Lc waikiki, adil ışık gibi markaların kıyafeti de var içlerinde. Gerçekten alamayacak durumda olanlar varsa forumda veya ihtiyaç sahibi varsa çevrenizde annem göndermek istiyor eşyaları. Resimde sadece bir kısmını çekebildim. Toplam 2 poşet var dolu dolu. 2 kişiye birer paket olarak gönderebilirim kargo çok tutar çünkü. (iki poşet istanbul içi ortalama 20 lira filan tutar, diğer şehirlere istanbuldan uzaklaştıkça daha da artar kargo ücreti)

KARGO ALICI ÖDEMELİ OLACAKTIR o yüzden bir başkası için isterseniz eşyaları, lütfen onların değil kendi adresinizi verin ki onlara bir hayır da siz yapmış olun..

Son düzenleme:
Merhaba bizim.merdivenleri silen bayan icin alabilirmiyim 4 cocugu var esinden ayrilmis kirada oturuyor 3 kiz 1 oglan kizlar sizin kiyafetler araliginda oglanda 3-4 yas istanbuldami oturuyorsunuz neresinde ben elden alabilirim yakinsak

Benimde tanıdığım durumu kötü bir aile var elimizden geldiğince aldık ama maalesef yetmiyor tamda yaş gurubu aynı. Yollanmadıysa talibim hepsine adresi vereyim kargo ödemeli yollayın bana özelden mesaj bekliyorum

iPad 'den gönderildi

Canım alpella arkadaşımızın konularında var geçenlerde yayınladı. 3 kızı olan muhtaç bir aile için istersen onunla irtibata geç. Bence daha hayırlı olur gibi. Birde direk aileye kargoluyosun ben gönderdim geçen hafta tabii karar senin canım.

Bu tür mesajlar içimi acıtıyor arkadaşlar keşke hepsine yardım edebilsek. Özelden ve burdan gelen mesajların öncelik sırasına göre akşam dönüş yapacağım sizlere.

Ben de kızımın küçülenlerini vericem ama alpella ya ulaşamadım Daha doğrusu topiğine veya profiline nasıl gidicem bilemedim. Bana topiğin linkini gönderir misiniz?

Ya da ihtiyaç sahibi birilerini tanıyan bilen arkadaşlar varsa onlar da yazabilir. Kargo bedeli karşı taraftan olacak şekilde bedava yollıycam.

özelden yazdım canım...

Ayer82 mesaj kutunuz dolu size mesaj atamıyorum adres bekliyorum

Kıyafetleri 3e böldüm bir poşet de size göndermek istiyorum adres gönderin lütfen

Allah herkesin hayrını kabul etsin.. Benim yardım ettiğim ailenin kızları daha çok küçük o yüzden başkalarına gönderilmesini rica ediyorum..

Ayer82 kargo bedelini ödeyemeyeceğinizi söylemişsiniz o yüzden başkasına gönderdim

alıntı yapmadan mesaj yazmışım kıyafetleri 3e böldüm bir poşet de size göndermek istiyorum acil adres gönderin lütfen

Ebrucihan bugün size de bir poşet gönderdim Ankara'daki tanıdıklarınız için. 7-9 yaş arası ayırıp gönderdim size istediğiniz gibi.

Merhaba bizim.merdivenleri silen bayan icin alabilirmiyim 4 cocugu var esinden ayrilmis kirada oturuyor 3 kiz 1 oglan kizlar sizin kiyafetler araliginda oglanda 3-4 yas istanbuldami oturuyorsunuz neresinde ben elden alabilirim yakinsak

Dün size de gönderdim 1 paket

Sevgili ebrucihan arkadaşım kargon belirttiğin şubeye dün ulaşmış. P.tesi gidip teslim alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…