• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beceriksiz doktorlar!

esra2311

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
130
45
18
32
Size fikra gibi bir olay anlatacagim...
Gecen persembe hamile oldugumu ögrendim ve hcg degerim 41 cikti pazartesi tekrar kan verdim 102 cikti. Az yükseliyor neyse konu bu degil....
Bugün doktor bana demezmi 1 günde 3 kat artmasi gerek hcg degerin. Öyle kalakaldim!! Nerde görülmüs bu?? Devlet hastanesinde hemen sikayette bulundum 184'de!
Siz duydunuzmu 1 günde 3 kat artan deger :D??

Ne yiyip ictiyse aynindan istiyorum :)

Ama sikayetler bir ise yaramiyor ne yazikki. Kanamayla hastaneye gittim 27 haftalik doktor ne ultrason ne muayene yapmadan idrar enfeksiyonudur dedi, apar topar kendi doktoruma geldim (sehir disindan) eahimde acilma kisalma erken dogum riski acilen tedaviye baslandi istirahat vs, saglik bakanligini aradim anlattim iki gun sonra doktorlarin uyguladigi her teknik dogrudur seklinde donus yaptilar

Ne yiyip ictiyse aynindan istiyorum :)

Ama sikayetler bir ise yaramiyor ne yazikki. Kanamayla hastaneye gittim 27 haftalik doktor ne ultrason ne muayene yapmadan idrar enfeksiyonudur dedi, apar topar kendi doktoruma geldim (sehir disindan) eahimde acilma kisalma erken dogum riski acilen tedaviye baslandi istirahat vs, saglik bakanligini aradim anlattim iki gun sonra doktorlarin uyguladigi her teknik dogrudur seklinde donus yaptilar

Saka gibi ya :D
Ben sikayet ederken dedim zaten doktor ne icti lütfen söyleyin :D Bir günde 3 kat deger artisi 3cüz dogurcam ya :D hahahaha

Back