Örgü Becerikli hanımlar yardım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
43
merhaba arkadaşlar birgün örgü örebilecegim aklıma bile gelmezdi..burda göre göre bir heves geldi içime ve klozet takımı örüyorum:) sakallı ipten. sorum şu klozet kapagını nasıl yapmam gerekiyor kaç ilmek başlayıp nasıl arttırayım ve yuvarlak olunca ona ip geçirmek gerekiyor kapaga otursun diye onu nasıl yapmalıyım? ilmeklerin arasından ip geçirip sıkarsam şayet ilmekler deforme olmazmı püf noktası varmı bide düz örgü kıvrılıyor ona bi çare varmı?

ya arkadaşlar kimsenin bi fikri yokmu? kenarları kıvrılıyo nasıl düzeltcem?

merhaba canım. bende pek anlamam ama bır blogda gorup ona gore ormustum kapak ıcın 30 ılmekle baslayıp her ıkı kenardan bırer ılmek artırarak kapagın genıslıgınde olacak kadar artımıstım kenarların kıvrılmaması ıcınde her ıkı taraftan 5 ılmegı harosa ormustum bu sekılde kıvrılma olmadı ortasını duz ormustum cunku harosa orgu cok fazla yun yıyormus kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…