Becerikli hanımlar bir bakar mısınız?

Simyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
160
133
103
Kızlar yardımmmm...
Ben bi aptallık ettimBu yaz bayağı pahalıya aldığım ve hiç giymediğim yeşilli beyazlı mayomu makineye attım.Hemde renklilerle.
Kapağı açmamla çığlık atmam bir oldu. Resmen beyazlar gri olmuş yeşiller solmuş.

Nasıl geri getirebilirim rengini? Bir çaresi var mıdır?

Bir çaresi yok. Geçmiş olsun.

Griler beyazlaşabilir belki canım ama yeşilleri eski haline getiremeyiz...
Neyse sıkma canını , oluyor bazen böyle durumlar...

Geçmiş olsun, beyazlar değişse bile eskisi gibi durmaz bence. Beyazın rengi gittimi o iş bitti.

Çöp olmuş yapacak birşey yok tecrübe ettiniz bundan sonra önce elinizde yikarsiniz akıyormu diğer çamaşırlara Zarar verir mi diye

kumas boyayla eskisinden guzel yapabilirsiniz.tek renk olur ama

Grileri beyazlaştıysam yeter, onu nasıl yapabilirim acaba?
Ben , bazen boyanan kıyefetlerinmizi elimde çamaşır deterjanı ve az çamaşır suyuyla yıkarım ...
Ama dikkat et bu işlemi yapacaksan direk dökmemelisin. Su ve deterjanı çamaşır suyuyla karıştırıp köpürtüp denemelisin.

Vakit kaybetmeden bidaha yıkayın ama beyaz camasirlarin içine bi tane bulasik tableti atın beyazlicaktir.

Aman dert etme
Öyle giy ne olucak :)

Başlık bana uygun değil ama kenardan bir bakayım dedim :) gerçekten de beni asiyormus , becerikli kadınlar baksın bu konuya

Google renk kurtarıcı mendil yaz ve gidip al

Giysi boyasi alin kaynatarak tek renge boyayin ,siyah ,lacivert gibi ..
Baska caresi yok

Sen ne diyorsun ben iki tane spor ayakkabımı attım makineye, ikisi de çöp şeklinde çıktı. Yine giyilir o, geçmiş olsun

Becerikli hanımlar deyince koştum geldim
Ama konu beni aştı

Geçmiş olsun çok sinir bozucu bir olay. Aklıma ilk olarak kuru temizleme geldi onlar bişeyler yapabilir gibi

Valla içim parçalandı kızlar, parasında değilimde, o modelde bir daha bulamam çok beğenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…