How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bebk arabası ne alayım

txixrtxixl kelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.170
11
0
Diğer
arkadaslar bebek arabası dusunuyorum ne tavsıye edersınız ?
çift yonlu hafifi olması 360 derece donebılen tekerleklerı olmalı sızın deneyımlerınıze dayanarak cevap verebılrı mısınız

kızım dogdu kosa kosa ünlü markanın c.. en buyuk arabasını aldım 2007 590 lıra para verdım. kucuk oto koltugu (anakucagıda vardı) ona heveslendım arabada baglarım dıyealkisalkisalkis
cok buyuk hata yaptım. cunkı 8-9aydan ıtıbaren bınmıyorr. 2yasında kızım sımdı bınmeye basladı.. hatayı nerde yaptım kafamçokkarıştı
puset arabamıza sıgmıyo daha dogrusu bagajı kapatıyo tek basıma bıyere gdemıyrum.. en guzelı o markanın baston arabaları kalıtelı baston arabaları var 1/3 fıyatına daha ergonomık bısıler alabılrısın..ŞİDDETLE TAVSIYEEEEEEEsengözlerimebaksanab

Ben de çift yönlü istiyordum ancak değişik fikirler aldık. Çift yönlü puseti sadece 3-5 ay kullanabileceğimizi ve gerçekten çok yer kapladığını söylediler,bir de belli bir zaman sonra çok ağır geldiği ve yer kapladığı için tekrar baston puset almak isteyeceğimizi söylemişlerdi .Gerçekten de öyle. Biz de Liteway aldık hem 0 aydan itibaren içine yatabiliyor hem baston puset,manevra kabiliyeti çok iyi ve de hafif az yer kaplıyor. Şimdi o çift yönlü ağır arabaları almadığım için çok memnunum. Ben de tavsiye ederim. Epey gezdik o zaman.. Ç,ft yönlüler insanı çok heveslendiriyor ama 2 kez para vermek istemedik.

ben sana marka veremiycem ama kesinlikle 3 tekerlekli olanlardan al derim ben çok uygun fiyata almıştım ama o kadar rahat ettim ki anlatamam...şimdi herkese öyle tavsiye ediyorum...oğlum büyüyünce baston puset aldım ama 3 tekerlekli arabasındaki kadar rahat edemedim.beni dinleyip öle alırsan çok dua edicen bana:lepi:

walla ben ilk bebegimde bir hevesss salak gibi Quinny buzz aldıydım ama beşş para etmezzz şimdiki bebegime peg perego alıcam duzgun italyan markasıı en azından...3 tekerlekli diyip de kanma cnm.. quinny alırsan sadece caddede kullanırsın haftasonu fln .) onun dısında carsıya pazara cıkıpta manevra yapamazsın ayrıca eziyetli vede agır

kızlar cok sagolun
bızım otomobılımız yok ıkametımız ankara malum soguk.
chicco liteway aklıma yattı araba alırsak o zamana kadar dusunebılırım zaten mart ortası dogum
2-3 ay almayıp beklesem portbebe kullanılır zaten hazıran gıbı de araba alsam sayet otomobıl almıssak cok soguk havalarda zaten cıkılmaz
cok sagolun
cuccummu41 canım 3 tekerlekliden pek memnun degıller sen memnunsun markasını ver ona gore bakayım
mujdes cıgımpeg perego evet cok ıyı bır marka ama kullananı az ben kullanılmıs denenmıs ururnlerı tercıh ederım sen ıyı arastır dın m?
senın hayırlısı ıle dogum ne zmanana?

valla almadığıma pişman olduğum iki şey var birincisi park yatak, ikincisi çift yönlü bebek arabası,. bende kraft sonora tek yönlü var evet çok rahat, çok kullanışlı ama helin bebekken iyiydi ama şimdi özellikle uyuduğu zaman ayakları aşağı sallanıyor ben anne olarak huzursuz oluyorum. güneş ve rüzgardan koruma tek yönlülerde hele küçük bebeklerde bazen zor olabiliyor ama pierre cardin enigma ve sunny baby tavsiye ederim özellikle sunny baby nin pierre cardine benzeyen bir modeli var hem hafif hem çit yönlü...

arkadaslar bebek arabası dusunuyorum ne tavsıye edersınız ?
çift yonlu hafifi olması 360 derece donebılen tekerleklerı olmalı sızın deneyımlerınıze dayanarak cevap verebılrı mısınız

bende ankaradayım hatta yurtdışınada götürdüm şiddetle tavsiyem chicco trio for me özellikle puseti 10 ay kullandım ama siz bilirsiniz:sm_confused:

Back