• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişmi yoksa hastalık mı

RasK

Her dua nasibine, her Nasip VAKTiNE esirdir..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
19
4
1
merhabalar ben daha burda yeniyim ve tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. 6aylık Evliyim Çekilme yoluylada olsa 3ay öyle korundum 3aydır korunmuyorum. Adet tarihim 21nisan eğer olursam. Reglime 13gün kala daha önce olmayan önce kafif kırmızımsı bi lekelenmem daha sonrasındada kahverengi akıntım oldu 2gün sürdü sadece? IlkkeZ oluyo umarım bebiştir. Sizce ne olabilir ? Daha yeni yeni Öğrenmeye başladım miyom falanda olabilir miş galiba ?

Olabilir dicem ama bilemedim yani stres yapmadan bekle canım hayırlısı inşallah

28 gunde bir oluyorsan ve saglikli bir duzenin varsa bebis degildir daha cok yumurtlama kanamasi olabilir. Kimi zaman olabiliyormus. Ama en mantiklisi adet dongunu beklemek sakin olmak. Adet olursan da regliyken bir dr a git ne olur ne olmaz. Genelde yerlesme kanamasi 5 6 gun kala oluyor en erken diye biliyorum ben. Ama Rabbim bilir yine de hwrseyi

en erken diosun..ay inşallah Bendeki öyle olmaz ya yani gebeliktir:/ . Evet düZenli oluyo geçikse bile 1gün 28. 29günde bi hasta oluyorum. Korkum bu bi hamilelik deilse hastalık çıkması :( 2hafta zor geçicek bakalım. Doktora gidicem mutlaka gebelik sözkonusu deilse. Teşekkür ederim

merhabalar ben daha burda yeniyim ve tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. 6aylık Evliyim Çekilme yoluylada olsa 3ay öyle korundum 3aydır korunmuyorum. Adet tarihim 21nisan eğer olursam. Reglime 13gün kala daha önce olmayan önce kafif kırmızımsı bi lekelenmem daha sonrasındada kahverengi akıntım oldu 2gün sürdü sadece? IlkkeZ oluyo umarım bebiştir. Sizce ne olabilir ? Daha yeni yeni Öğrenmeye başladım miyom falanda olabilir miş galiba ?
Doktora gitsen? Biz ne diyelim burdan? Kist miyom kanser bebek. Hepsi olabilir. Her kanamada doktora gitmek gerekir.

Benim bildigim gebelik olamaz. Yani su an gebe olmus olabilirsin fakat o kanama gebeligin belirtisi olamaz. Sonucta o dönem daha yeni yumurtlama dönemindi. Yerlesme kanamasi ancak yumurtlamadan 5-6 gün sonra felan olur. Bu yumurtlama kanamasida olabilir, eger sert bir cinsel iliski yasadiysan da kanama olabilir. En iyisi doktora sormak.

Ha bu arada nacizane tavsiyem, biraz daha bekleyin bebis icin. Sonucta cok agir bir sorumluluk. Daha beraber cinselligi kesf etmemisken bide simdiden bile bebis icin iliski yasamakta cok yipratir sizi. Bir evlilik aslinda kendini 1 yil sonra gösteriyor. Kk ilk yilinda cocugu olup, bebis ile baba evine gidenler ile dolu. Yani iyi düsün derim.

milyonda bir gerçekleşen bir ihtimal daha var , adetten sonra üstüne görme mevzu :cool:
Yerleşme kanamasınıda bütün lekesi olan kadınlara soylerler bi doktordan duymadım valla

Al bi test dene
Ama yerleşme kanaması çok azıdr 2 gün sürmez diye biliyorum

Back