bebişlerinizin giysilerini neyle yıkanıdız?

gulsem_22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
151
2
30 haftalık hamileyim.ilk bebeğim.oğlumun giysilerini yıkıycam ama bir türlü karar veremiyorum.Elde mi makinada mı?hangi deterjanı kullanmalıyım.sıvı mı toz mu?lütfen deneyimlerinizi paylaşın ve benide bilgilendirin.

ben de 30 haftalık hamileyim :) oğlumun eşyaları tamam sayılır ama daha yıkamadım. dalin'in sıvı çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. onlarla yıkayacağım, makinede.

ben hacı şakir sabun tozu ile yıkadım kızlar.makinede narinde.zaten çok kirli değiller.30 derecede yıkadım.çok hoş kokuyor kesinlikle tavsiye ederim ben de tavsiye üzerine aldım.çok memnun kaldım.lavanta kokulu :)

canım ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım.bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim.herşeyimiz hazır bebeğimizi bekliyoruz.bence sıvı deterjan alsan daha sağlıklı olur.

bende dalin deterjanı ve yumusatısıyla yıkadım utuledım ev mıs gıbı bebek koktu kalıcı kokusu var mısler gıbı herseyımız hazır bebısımızı beklıyoruz

bende dalinin toz deterjanını hacısakırın toz deterjanını ve dalın yumusatıcısını aldım.yıkamadım ama 30 haftayı devırım yıkıyacagım bebek kokuyor deterjanlar.

ben dalinin detarjanını aldım yumuşatıcı almadım gerek görmedim ama alıcam sanırım

havalar güzek giderken ben kızımın battaniyelerini attım makinaya, dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcıyla yıkadım... mis gibi oldular. çok güzel kokuyo ayrıca. kıyafetlerimizi odamız gelince yıkıycaz, ütüleyip hemen yerleştircez inşallah...

bende sadece battaniyelerini yıkadım.dalin granul matik ve dalin yumuşatıcısıyla.eşyalarınıda odası gelince yıkayıp ütüliycem yerleştiricem:)

canım temizlik ürünü satan dükkanlara git bebek için özel çamaşır tozu var. Bingo'nun yumuşatıcısını aldım bebekler için olanı ve hepsini bir makineye attım elde yıkama moduna getirdim. şimdi misler gibi kokuyorlarrr

ben de maviege gibi yaptım.30 derecede hacışakir toz deterjanla yıkadım.bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti...güzel kokuyor evet...ve sonra daaa ütüledim o minicik şeyleriii...ayyyysssssss çok şeker yaaaa....

benim annem benden habersiz yıkamış bi ton de yumuşatıcı koymuş normal yumuşatıcı sinir oldum ya klava:

cnm korkma hiç bişi olmuyo bikere bende deterjan yoktu normal yıkadım maşallah hiç bişi olmadı minişime

cnm korkma hiç bişi olmuyo bikere bende deterjan yoktu normal yıkadım maşallah hiç bişi olmadı minişime

sağol canım ya bişey olmaz herhalde ama dikkat ettim hep organik pijamalar falan aldım ilk defa giyicek inş.istemiyodum hiç kimyasal bişey neyse artık yapacak bişey yok napalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…