Bebek Beslenmesi bebisleriniz ne zaman yürüdüüü !!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
kizlarr.. benim oglum 11 aylik.hatta 2 hafta sonra 12 aylik olacak.4 aydir emekliyoruz ama yürüme faaliyetinde bulunmadik henüz.sizinkiler ne alemde.nasil yürüdüler ne zaman yürümeye basladilarr..ben mesela 8 aylikken yürümüsüm annem öyle söylüyo.babasida erken yürümüs.ama bizimkinde tik yok gibi.tutuna tutuna kanepelerin kenarlarina ilerliyo ama tek basina tutunmadan ayakta kaip yürüyemiyo.sizlere bi sorim dedim sizinkiler ne durumda ??

Selam, doktorlara göre 18-21 aya kadar yürümeyen bebek normal sayılıyor. Bende 9 aylık yürümüşüm ama kızım 13 ağustosta yaşını doldurdu 9 gün öncede yürümeye başladı.Kızımda 4 aya yakın emekledi hatta emekleyerek koştu diyebilirm. Hala da kolayına geldiği için çoğunlukla öyle yapıyor. Merak etme her bebek farklı. Gelişimi iyi olsunda er geç yürüyecek nasılsa. Kızım yürümeye çok hevesli şimdi. Ellerini bırakıp ayakta duruyor ve çok hoşuna gidiyor. Kendi başına henüz 4 metre kadar yürüyor... Oğluşunu öp yerime.. Yürür annesi meraklanma sen. Yürüyünce daha zor diyorlar

oğlum 13.ayında yürümeye başlamıştı
birkaç adım atıyordu ama yürümüyordu
evde elinden tutup gezdirdim birkaç gün sonra kendi yürüdü

13.5 aylıktı oğlum, erkekler daha geç yürür diyorlar , doğru olabilir, 2 kız yeğenim var onlar yaşını doldurmadan yürümüştü,ben de senin gibi endişelenmiştim,ama boşunaymış, zamanı gelince yürür canım

oğlum 8 aylık emekledi...çok üzülüyordum ne zaman emekleyecek diye...tam emeklemesinin keyfini sürüyordukki 9. ayında yürüdü...sıralarken birden ellerini bıraktı ve yürüdü .şuan 13 aylık ve artık koşuyor:)))

merhaba benim kızım çok hızlı emekliyordu fakat bir türlü yürümemişti en sonunda 14 aylıkken sıralamaya başladı koltuk kenarlarında vee 15 aylıkken yürüdü daha yeni yani şuan 16. aya girdi ve yeni yeni yürüyor tam anlamıyla bırakamıyorum sürekli peşindeyim düşüyor arada ..merak etme yürür daha erken...her çocuk aynı olmuyor...

16 aylıkken yürüdü oğlum. hiç emeklemedi. insanın elinde değil üzülüyor hiç yürüyemeyecek mi acaba diye düşünüyor ama gerçekten üzülmek yersiz. dr.a sormuştum 1 yaşından sonra kış aylarındaydık. bunu düşünme yazın onu koşarken nasıl tutacağını düşün demişti. halimden anlamıyor demiştim. ama gerçekten dediği oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…