Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişleriniz ne zaman yürüdü kızlar

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
valla ben 9 aylıkkene yürümüşüm baya becerikliymişim

kuzenim var 3 yaşında 1 yaşında anca emekledi 2 yaşına doğruda anca yürüdü hamur gibi bişeydi yaa yere koysan yıkılıyodu :))

canım benim yeğenimde tam 16 aylıkken yürüdü..acele etme..zamanı gelince aniden kalkarr o

oglum 10 aylık, hala emeklemıyor bıle.. ben 9 aylık yurumusum yasımda kosuyormusum, keske bana bezeseydı herhalde bızımkı yasında emeklıycek, 2 yasındada yurur herhalde

Kızım 7 aylıkken emeklemeye başladı ve bağımsızlığını ilan etti..İstediği yere neredeyse ışık hızı ile ulaşıyor...
Yürümeye gelince tembellik yapıyor...17 Şubatte doğumgünü var..Son 1 aydır ayakta duruyor sıralıyor sonra bir anda yeniden emeklemeye başlıyor..
Sanırım emeklemek daha kolayına geliyor..
Ben de merakla bekliyorum ilk adımlarını...

benim kızım 18. ayında tamamen yürüdü
cesaretsizdi çok merak etme canım allahın izniyle yürür

kızlar biz de 15. ayımızın içindeyiz ama oğlum cok cesaretsiz. tek elinden tutsak yürüyor, sıralıyor ama asla elini bırakmıyor. bıraktırmaya calıssak da hemen oturuveriyor. ama cok hareketli, koltukların tepesine cıkıyor, hızla emekliyor ve mutfakta dağıtmadık yer bırakmıyor, ama ne zaman yürür ki:18:

benim kızımda hala yürümüyor 14. ayı bitti doktor 2 yasına bekle dedi bekliyoruz bakalım

benim oğlumda 16 aylık 15 gündür yürüyor bende çok geciktiğini düşünüyordum
ama kaslarının hazır olmasıyla alakalı

ya kızlar, tek parmagımızdan tutarak yürüyor ama sanki adımlarını dışa doğru atıyormus gibi gelio bana. normal mi ki bu?

benim kızım da 18 aylık yürüdü.merak etme cnm.allahım bütün bebişlere sağilık versin inşallah.

İlk sayfaya kızımın ilk adımlarını merakla beklediğimi yazmıştım...Şimdi yürüdüğünü de yazayım :))
12 ay + 1 haftalıkken tamamen yürümeye başladı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…