Merhaba,
Ben marmaris gibi gunesi bol biryerde yasamama ragmen kullandım. Oglum su anda 14 aylık ancak kapanıyor bıngıldagı. Eger cacuk doktorun iyiyse zaten her muayenede bındıldak gelisimini kontrol ediyor eger olması gerekenden hızlı bir kapanma varsa ya azaltıyor yada tamamen kesiyor. Sen doktordan boyle birsey gelene kadar kullan bence, eger yeteli d vitamini alamazsada kemiklerinde egrilik ve buna benzer bir suru problem olabilir..
Sevgiler..
bende okudum bi sitede yorumlar yazılmıştı bıngıldak erken kapanırsa beyin gelişimi için zaralıymış bide boy kısalığı falan yapıyormuş ondan sonra vermedim bizim zamımızda vitamin falan yoktu hiçde bişey olmadı 4. aya kadar vermeyide düşünmüyorum
bunu doktora sormak lazım. ben cuma günü gideceğim. sorar yazarım
evet bi doktora güven olmaz . sizlerde sorun bakalı çoğuluk ne diyecek.tamam canm doktorunla konuştuktan sonra bizi de bilgilendir,sadece tek doktorun fikrine güvenmemek lazm bakalım çoğunluk hangi fikirde ben de tanıdığım doktorlara sorucam...
bize 1 yıla kadar dediler canımBenim doktorum da 15.günden sonra başlattı bu vitamine.Ama 4.aya kadar kullanacak dedi?
Acaba ben mi yanlış anladım,bir daha ki kontrolde tekrar sorayımevet bi doktora güven olmaz . sizlerde sorun bakalı çoğuluk ne diyecek.
bize 1 yıla kadar dediler canım
canm 4.aydan sonra verince bişey olmuyormuymuş??
arkadaslar öncelikle saglıkla sıhhatle buyutun bebeklerinizi rabbim acılarını gostermesin. Ben 2009 mart annesiyim arada sizin konularınızıd okuyorum. Bu konudada nacizane fikrimi soylemek istedim. Söyle dusunun 1 tane devit3 damla 3-4 lira. Doktor bu ilacı size önererek kar amacı gudemez yada laf olsun diye yeni dogmus bebege ilaç yuklemek istemez diye dusunuyorum. Ee biz onlamı buyudukki demis bazı arkadaslar ee o zaman ben cocukken hazır bez yoktu kızıma kumas bez mi baglayayım annem bana bagladı diye? Mama yerine inek sutu mu vereyim? Arkadaslar tıp ilerledi bircok bilinmeyen seyler biliniyor. Demekki gerekli ki dr veriyor. Kafanıza gore dr un dediklerini uygulamamazlık yapmayın. Hatta benim size tavsiyem sadece drunuz ne diyosa onu yapin. İnanın en dogrusu bu. Sevgiyle kalın
arkadaslar öncelikle saglıkla sıhhatle buyutun bebeklerinizi rabbim acılarını gostermesin. Ben 2009 mart annesiyim arada sizin konularınızıd okuyorum. Bu konudada nacizane fikrimi soylemek istedim. Söyle dusunun 1 tane devit3 damla 3-4 lira. Doktor bu ilacı size önererek kar amacı gudemez yada laf olsun diye yeni dogmus bebege ilaç yuklemek istemez diye dusunuyorum. Ee biz onlamı buyudukki demis bazı arkadaslar ee o zaman ben cocukken hazır bez yoktu kızıma kumas bez mi baglayayım annem bana bagladı diye? Mama yerine inek sutu mu vereyim? Arkadaslar tıp ilerledi bircok bilinmeyen seyler biliniyor. Demekki gerekli ki dr veriyor. Kafanıza gore dr un dediklerini uygulamamazlık yapmayın. Hatta benim size tavsiyem sadece drunuz ne diyosa onu yapin. İnanın en dogrusu bu. Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?