bebişlerin yaramazlıkları....

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
artık büyüdü bütün canavarlar yaramaz olanlar uslu olanlarda var ama benim cadım uslu bebek sıfatına hiç uymuyo...
öyle şeyler yapıyoki yüreğim ağzımda bugün ise az kalsın boğuluyordu :1shok:
kahvaltısını hazırlıyodum gamzede mutfakta yanımdaydı sebzeliği hep düşürdüğü için ona kızıyordum ve artık ellemiyodu baktım yürütecinin üzerindeki oyuncakla oynuyo bende kahvaltıyı hazırlamaya devam ettim ama 2 3 saniye içinde ögürmeye başladı...:sm_confused:
bogulacak gibi nefes alamadı hemen aldım koluma yatırdım iki küreğinin arasına hafif hafif vurudm azcık su kustu ama boğazındaki çıkmıyordu ne yuttuğunuda bilemedim ama devam ettim sonra nefes almaya başladı ve azcık su verdim ve ögürdüğü şey herneyse ağzına gelmeye başladı sonra yine ögürdü ve ağzını zorla açıp baktımki soğan kabuğu kafamçokkarıştı
hemen parmağımla almaya çalıştım çektim aldım sonra rahatladı ve sımsıkı sarıldı bana...
ama o korku bana yetti ağzına su vermesem kabuk yapışıp gelmicekti iyiki vermişim ama hala elim ayağım titriyo...

yaramazlıkları sorarsan hat safhada akşama kadar gözümü üzerinden ayıramıyorum geçen gün bir tuvalete gittim bir çıktım kolidora kadar gelmiş emekliyerek bütün ev terliklerini dökmüş yere birde ablasının spor ayakkabısını almış ağzına kemiriyor nasıl koştum aldım elinden ağzını falan yıkadım kapıyı kapatıp odadan çıksam arkamdan ağlıyor kapıyı açıp ses veriyorum ağlamasın diye bu sefer kapı açık diye tee kolidora çıkmış ayakkabılığı karıştırtmış bizim bu sıpalarla işimiz iş ...

benim yaramazım da dün korkuttu beni yaa.bırakıyorum odanın ortasına yere, gidiyor kapının önünde parkenin üzerine yatıyor.bayılıyor orda oynamaya.dün yine bıraktım gittim bunu mutfakta işim vardı odanın kapısı da kapalıydı.bi bakayım dedim hiç sesi çıkmıyor ne yapıyor acaba?kapıyı açmamla küüüt diye bir ses!kapının arkasındaymış hanımefendi.kafasından öyle bir ses çıktı ki çarpmayla birlikte.kapıyı da açamıyorum bi türlü.itiyorum parmakları da altında kalacaktı nerdeyse.aklım çıktı bişey olacak diye.allahtan ucuz atlattık.neyse bana da ders oldu bu olay bir daha daha dikkatli açarım kapıyı artık.

ah canım benim yaa valla artık her an tetikte olmamız lazım kaşla göz arası bişey yapıyolar çok tetikler Allahım hepsini korusun hareketlendiler tatlı oldular ama tehlikeli bomba gibi geziyolar evdee...kız dikkat et gelinime gelmiyim oraya kaynanalık yapmıyom diye baktın coştun ehe ehe sırnaşık şey işin şakası olcak elifim böyle şeyler her dk kontrol edemiyoruzki iki sn bişey....:nazar::nazar:

benimde dün misafirim vardı haliyle çok yoruldum gelenlerde çocukluydu gidince evi süpürüp sileyim dedim ama her yerim nasıl ağırıyor yorgunluktan kovaya suyu koydum alamasın diyede kovayı koltuğa koydum küçük yaramazda yürüteciyle nasıl becerdiyse bir saniye arkamı dönmemle prontolu suyu deri koltuğa ve halıya boca etti suyun büyük kısmıda üzerinde geldi sırılsıklam oldu ve bende ona bakarak hüngür hüngür ağladım.onca emeğemi üzüleyim o saate başıma açılan işemi bilemedim:KK43:
bu sabahta mutfak dolabını açmış kavanozları yere atmaya çalışırken yakaladım.

benim minik canavarımda çekmeceyi açmış sonra tekrar kapatırken parmağını şıkıştırmış ALLAH'TAN sert kapanmamış bişey olmadı meraklı minikler

bunlar bizi büyüdükçe daha çok yoracak yaa herpsi ayrı bi alem valla..
serapcım gel şu gelinine bişey söyle aaa olmaz ama ne işin var senin soğanlarla yaaa...

elif biz kendimiz istedik aslında. bir an önce dönsünler. otursunlar, emeklesinler... şimdi de bunlar oluyor işte. benim oğlanın en sevdiği şey yerleri ve terlikleri yalamak. ama yavrum yine hastalandı. ateşlendi. uyuyor şimdi. hep iyi olsunlar da yaramazlıkları bile tatlı onların mafoldumben

evet tatlım doğru söylüyosun valla aman 40 ı çıksın hadi 2 aylık olsun 3 5 7 derken otursun emeklesin baksın gülsün şimdide şikayetçi oluyoruz :)
her halleri güzel ama tehlike işin içine girince olay değişiyo...
şimdide yürüsünde kendi kendine oynasın derdini anlatsın diyorum bakalım o zaman başıma neler gelicek :)

Yiğit Efe çok yaramaz. Çekmeceleri açıyor. Önceden içine elini sokamıyordu şimdi içinde ne varsa alıp yere atıyor.Elinide çok kıstırıyor çok üzülüyorum.
Ne bulsa ağzına sokuyor saniye durmuyor ben ona bakarken yoruluyorum. Sağlam hiç bir oyuncağı kalmadı hepsini yere ata ata bozdu. Örtülerimin hepsi yerlerde sürünüyor.
Geçenlerde babası oyuncak almış. Oyuncağın kartonunu istedi ağladı oyuncak dururken kartonu istiyor. Bende verdim sonra öğürdüğünü farkettim. Hemen koştum yanına sıtına vurdum sonra bir baktım ağzında minik bir parça karton. Almaya çalıştım fakat alamadım yuttu.
Yemek yapıyordum mama sandalyesine koyup yaklaştırdım kendime ağlamasın beni izlesin diye. Sesle arkama döndüm oğlumun elinde kırık çay bardağı. Aklım çıktı hemen aldım elinden Allah tan eli kesilmedi parçaları topladım. Nasıl uzandı o bardağa hala aklım almıyor uzaktaydı.
Daha neler neler hergün bir vukuat.
Bu arada bebeğim tutunarak kalkıyordu artık adımda atıyor. tutunarak yürüyoralkisalkisalkis

örtüleri yerlere atmak ulaştığı her yere saldırıp ne bulursa ağzına götürmek çekmeceleri çekmek kızınca oyuncakları fırlatmak benim cadıda da var...ama sadece bana tutunarak ayağa kalkıyo okadar emeklemede yok sürünerek gidiyo ve anne demiyo hala :eek:klava:

hepsı aynı model demek bunlar. bulasık makınesının kapagına yatıyo ıcıne fırecek bos olsa. bı sn cıksam odadan hemen bıyerden tutunmus kalkmıs. gercı artık comelıp ınıyo ama bı anlık denge bozulunca küt. hıcbir iş yapamıyorum bu yuzden.bende mama sand. ile yanıma alıyorum mutfaga. onune tabak canak kepce vuuryo çat çat sonra sıkılıyo tabi. daha hıc iş yapamadan baska bı etkınlık arıyoruz:)))
hep dıyolardıya esas buyudukce daha zor aynen oyle. hele yurusunler heryere gırecekler ve peslerınden hıc ayrılamıcaz. bazen dıyorumkı gene mi kalktın utku ayaga? sonra soyle dusunuyorum cocugum saglıklı ki kalkıyo ya kalkamasaydı ne üzülürdüm . en iyisi bıdaha bu lafı demıyım dıyorum.
pregant geçmiş olsun bebişine acil şifalar...

hepsı aynı model demek bunlar. bulasık makınesının kapagına yatıyo ıcıne gırecek bos olsa.ayagımıza terlık gıyemez olduk. bı sn cıksam odadan hemen bıyerden tutunmus kalkmıs. gercı artık comelıp ınıyo ama bı anlık denge bozulunca küt. hıcbir iş yapamıyorum bu yuzden.bende mama sand. ile yanıma alıyorum mutfaga. onune tabak canak kepce vuuryo çat çat sonra sıkılıyo tabi. daha hıc iş yapamadan baska bı etkınlık arıyoruz:)))
hep dıyolardıya esas buyudukce daha zor aynen oyle. hele yurusunler heryere gırecekler ve peslerınden hıc ayrılamıcaz. bazen dıyorumkı gene mi kalktın utku ayaga? sonra soyle dusunuyorum cocugum saglıklı ki kalkıyo ya kalkamasaydı ne üzülürdüm . en iyisi bıdaha bu lafı demıyım dıyorum.
pregant geçmiş olsun bebişine acil şifalar...

aynı modellerya olaylar aynı hep.bızımkı de nerden tutunsa kalkıyor.odadan cıktıgım an donuyorum ayakta. artık çömelıp ınıyo ama genede bı anlık denge bozulunca pat yere :KK43:(o yuzden hıcbir iş yapamıyorum. her an dibindeyım. mama sand. bende alıyorum mutfaga onune tabak canak kepce çatçat vuruyo sonra sıkılıyo hemen. daha iş baslamadan baska etkınlık arıyoruz. terlık gıyemez olduk ayagımıza. bulasık makınesının kapagına yatıyo bos olsa gırecek ıcıne. basında dıkılıp camasır makınesı ızlıyoruz. banyo kapısı aralık kalmasın hemen gidip soguk taslara yatıyo.
hep derlerdı buyudukce daha zor dıye aynen oyleymıs. hele bı yurusunler dip köse hıc kalmıcak. her dk peslerınde olmalıyız.sonra gelde azcık oyalanırken tv acma. evde ılgılenecek cok kişi olsam acmam. ama mecbur kalıyoruz işte. yurutece de bınıyo .kısacası işimiz coook zor kızlar ...
pregant bebişine gecmiş olsun acil şifalar....

evet haklısın sağlıklı olsunlarda ne isterlerse yapsınlar ama oanik atak olcaz biz bu gidişle...yürümeye başladıklarında bakalım neler olcak..
bide düşünsene ikiz üçüz olanlar ne yapıyo tv göstermişti 8 tane doğurmuş kadın izlerken yoruldum valla ama tabiki hiçbiriyle yeterince ilgilenemiyo..
ben gamzeyi hemen hemen hiç ağlatmam uyanırken oyun oynarken yemek yerken bile mızırdanır hemen sustururum tabi bu yüzden çokkkkk şımardı ama olsun yaşına girince dizginlemeye çalışırım :emir_bebek:
sitede sorun mu oluyo ne benimde msj bi kaç kere çıkıyo bazen...

yaramazlık lar ahh olmazmı yürüteçle fır fır evin içinde sehpanın üzerinde hiçbşey bıarakamıyoruz
geçen gün poşet çayı almış parçalamış her yer çay ::S
şimdi sürükleniyor bizzim en büyük tehlikemiz soba çok merak ediyor onu bıraksak girecek küllerin içine
en büyük zevki benim gözlüğümle oynamak bu akşam yere onla uzanmıştım oyun oynuyordu
bende uyuya kalmışım gözlükte yastığın arkasında ondan uzaktaydı nasıl yapmışsa almış allahtan kurtardım elinden camlarını mahvetmiş zavallı gözlüğüm :KK43:(

yaramazlık lar ahh olmazmı yürüteçle fır fır evin içinde sehpanın üzerinde hiçbşey bıarakamıyoruz
geçen gün poşet çayı almış parçalamış her yer çay ::S
şimdi sürükleniyor bizzim en büyük tehlikemiz soba çok merak ediyor onu bıraksak girecek küllerin içine
en büyük zevki benim gözlüğümle oynamak bu akşam yere onla uzanmıştım oyun oynuyordu
bende uyuya kalmışım gözlükte yastığın arkasında ondan uzaktaydı nasıl yapmışsa almış allahtan kurtardım elinden camlarını mahvetmiş zavallı gözlüğüm :KK43:(

:roflol:

:1rolleyes: okudukça güldüm ne tatlılar.
bakalım doğunca benimki neler yapacak :1rolleyes:

X