• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerin ilk aşıları!!!

270507tugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
70
1
86
İstanbul
kızlar aşılarınızı nerde yaptırıyosunuz.. kızım ilk aşısı haftaya ama bir türlü karrar veremıyorum CADIARZU özel doktor olarak önereceginiz avrupa yakasında bıldıgınız doktor varmı?yada saglık ocakları nasıldır çok karrarsızım:uhm::uhm:

Bende sağlık ocağında yaptırıyorum canım.hatta özel aşılarımı bile eczaneden alıp götürüyorum,sağlık ocağında yaptırıyorum..

canım bende sağlık ocağında yaptırıyorum birde sağlık ocaklarında aşılar daha taze oluyor devamlı aşı yapılıyor çünki özel aşısınıda eczaneden alıp yaptırıcam haftaya (sıra beklemiyorsun ve çok güzel ilgileniyorlar)

Oğlumun aşılarınıda sağlık ocağında yaptırmıştım. 8 yıl önce kilo kontrolünü filan tam yapmıyorlardı. şimdi aynı sağlık ocağına kızımı götürüyorum çok değişmiş ilgi süper diyebilirim. kasım ayında aşımız yok mesela kontrol için çağırdılar.Beslenmesi için bile bilgilendiriyorlar. Özel aşılarını oğlumun özel hastanede yaptırmıştım, kızımında özel aşıların,aynı hastanede yaptırmayı düşünüyorum. :ecrin_bebek:

İlk aşısı K vitamini ve hepatit B hastanede doğduğu gün yapıldı..
1. Ay hapatit B ve 2. ay karma aşılarınıda aylık kontrollerimizde doktorumuz kendisi yaptı..
Verem aşısınıda sağlık ocağında yaptır dedi..
3. AY Kontrolümüzde de Rotavirüs aşısı yapılacağını söyleyerek bilgi verdi...
Her ay kontrol için zaten doktora gidiyoruz dolayısıyla dr aşısınıda yapmış oluyor öyle olunca sağlık ocağına gitmemize gerek kalmıyor....

Back