Bebişlerin Hafta hafta boyutları gelişimlerini paylaşalım:)))

ben flo uygulamasını kullanıyorum. bu sekilde hafta hafta gelişimini hatta hangi hafta hamgi yeteneği kazandığını gösteriyor. mesela bu hafta seslere tepki vermeye başladı ve el ve ayak izi oluşuyor. uygulamadaki boy kilosu su ana kadar kontrolde doktorun ölçtüğüyle de uyumlu çıktı

Eklentiler

• IMG_2510.png
    128 KB · Görüntüleme: 42
Ben de var bir tane ama bunu da indireyim görmek iyi oluyor :)) ikimizin de erkek sanırım .. ücretli mi bu uygulama

Şuan 14+2 yiz ama 3 gün önden gidiyor dedi doktor. Erkek bebek benimkide. 6 tane uygulama kullanıyorum her birine giriyorum şimdilik
Haklısın valla Ultrasonda nedense adet tarihine göre hesap yaptığından 3-4 gün önde gidiyor .. benimki 11+4 ama 12+2 gösteriyor erkek boyutları haftaya göre uyumlu muydu hep programa baktığımda hep uyumlu çıkıyor 5 tane yüklemişim resmen

Son adet tarihime göre 14+2 ama ölçümde önde gidiyo. Doktor erkek bebek biraz önden gidebilir dedi hepsi öyle olmaya bilir birazdan anne babadan gelen bi genetik durum yapı meselesi anne baba uzunsa bebekte haliyle uzun oluyo önden gitmiş oluyor anne baba minyon tipli ise gününde gidiyo. Aslında doktor bu durum hafta ilerledikçe değişe bilir dedi bazen önde gider bazen geriden gelir dedi. Bide o an için ölçümü nasıl yaptığıda önemli doktorun en ufak kısa ölçmesi geriden getirir bş tık fazla ölçse önden gider. Çok karışık gününe uysunda bide sağlıklı olsun artıkım önemli değil onlar

Baba uzun ama ben minyonum canım :) babaya çeker inşallah bi fikrim yok ama başından beri önden gidiyordu anlamadım diyordum.. sağlık olsun artık isim düşüncez mide bulantıları da geçerse mutlu olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…