• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerimizin kahvaltıları???

omrum

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
1.050
221
648
kızlar siz kahvaltılarını nasıl sulandırıyorsunuz?pekmez,peynir, bebe bisküvisi ve üzüm suyunla sulandırıp veriyorum ama kışın ne yapıcam bilemiyorum,pekmezle sütü önermiyor dr.lar, portakal suyu falan olur mu acaba kışın siz neler yapıyorsunuz?yumurtanın sarısını günaşırı veriyorum hergün veren varmı acep????fisfisfis

ömrüm bebeğin kaç aylık. eğer fazla büyük değilse portakal suyu asitli gelebilir. rezene yada ıhlamura da hazırlayabilirsin. ben devam mamasına hazırlıyorum yumurtayıda hergün veriyorum.

canım ben ayrı ayrı veriyorum karıştırmıyorum labne peyniri yada beyaz peynir, pekmez ve tahin, reçel, unonun ekmeği bisküvi pek kullanmıyorum haftada iki kere yumurtanın sarısı ve sonrada bitki çayı

bende hazır mamayı biraz sulu yapıp içine bebe ekmeği çekilmiş ceviz pekmez peynir yumurta sarısı katıyodum bebekken.

ben bisküvi, labne peynir, yumurta sarısı (bir gün var bir gün yok), tereyağ, şekersiz dut pekmezi karıştırıp veriyordum kaşıkla yemedi. biraz sulu yapıp biberonla vermeyi denedim. doymayacak kadar içiyor. ama koca biberon boşalmamış olarak çöpe. sebep benim kızım yemeyi pek sevmiyor maalesef.

bende bazen ıhlamur bazen devam mamasıyla hazırlıyorum ıcıne pekmez bıskuvı labne peynırı yumurta sarısı azıcık tereyag katıyorum yumurtayla peynırı donusumlu olarak verıyorum drumuzun onerısıyle

ben devam maması,bebe buskıvı,dut pekmezı,yumurta sarısı,tahın,tuzsuz peynır,bazen muz,mılupanın tahıllı kahvaltısından koyuyorum 1 olcek bunları elma suyu armut suyu havuc suyu onlarla yapıorum bazen suyla 1 tabak yıyıor he bu arada 1 tatlı kasıgı cekılmıs fındık koyuyorum

tahini doktora sormayı unutmuştum başlasammı bende pekmezle karışıkmı veriyosunuz?
mehtap bu saydıklarının hepsini karıştırıp veriyomusun yoksa hergün çeşitleri değiştiriyormusun?

bende karışık veriyordum ama yemedi.ayrı ayrı verdim yedi.karadut pekmezi,labne peynir,yumurta,kışburnu marmelatı,zeytin içi,yumurta,domates az az veriyorum.sıkılına bisküvi,pekmez,suyla karıştırıp veriyorum.ama benim kız dibi delik kase gibi aynı yiyo ama neresine gidiyo bilmem.

tahini doktora sormayı unutmuştum başlasammı bende pekmezle karışıkmı veriyosunuz?
mehtap bu saydıklarının hepsini karıştırıp veriyomusun yoksa hergün çeşitleri değiştiriyormusun?

canım benim doktorum tahin pekmez verebileceğimi söyledi ikisini karıştırıp veriyorum

ben elma-üzüm-armut sularına bebe bisküvisi çekilmiş ceviz pekmez karıştırıp veriorum ama artık labne peynir yumurta tereyağ kuşburnu marmelatı gibi çeşitlerede başlayacağım...ama biri bana anlatabilirmi tereyağ bu meyve sulu karışımın içinde katı kalmazmı nasıl eriyecek????

bende hergün devam sütlü kaşık mamasına yumurta sarısı ve bir kaşık üzüm pekmezi koyup yediriyorum.sonrada kaşıkla bir tatlı kaşığı labne veriyorum.yumurta sarısını yarım veriyorum bir hafta sonra hepsini koyuyor olacağım.yalnız dr bize cevizden bahsetmedi!

5 adet bebek bisküvisi,bir tatlı kaşığı dolusu labne,çeyrek muz,gün aşırı yumurta sarısı ve çekilmiş fındık ve cevizi katıyorum..çok katı oluyor ama kızım katı şeyleri daha çok seviyor..yanına ayrı olarak 2 adet zeytin,1 çay bardağı ıhlamur ve 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum...

bende mamayla sulandırıyorum bugun ıhlamurla yaptım onuda yedı ama ılk once meyve suyuyla denemıstım yememıstı.ıcıne pekmez yumurta peynır bazen kepek ekmegı bazen bıskuvı koyuyorum.sımdı cevızıde denıycem ablam demıstı koysana dıye.

bende ayrı ayrı veriyorum hiç karıştırmadım öyle alıştı öyle devam ediyor. meyve suyu, labne peyniri, tereyağ, yumurta sarısı gün aşırı, bazn reçel, uno ekmek içi, ve dut pekmezi veriyorum

dünden itibaren bende kahvaltı vermeye başladım. dün meyve püresinin içine,yumurta sarısı,labne peyniri,pekmez ve bebe biskivisi koydum. bugünde meyve püresi yerine mamayla yaptım. her ikisinide iştahla yedi oğluşumcokacimcoook. demek ceviz de koyuyorsunuz. yarın ki kahvaltısında bende deneyeyim bakalım beğenecek mi beyefendi.:icecream:

kızlar labne peynir katınca pürüzsüz bi karışım oluyor dr.bana beyaz peyniri geceden ıslat tuzu gitsin öyle ver demişti pütürlü şeylere alışması için ama labne peynirle tadı daha hoş oluyor kararsız kaldım ya normal peyniri yiyemezse sonra.

reçel ve marmelatlar şekerle yapılıyor hem de baya çok şekerle doktorlar öneriyor mu nasıl olcak hani şeker yoktu ben de şaşırdım şimdi

Back