Bebek Beslenmesi bebişlerimizin hareketleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
Benim cimcime kızım hiç sırtüstü durmak istemiyor hemen yüzüstü dönüveriyor naniknanikgeceleri uyku arasında da hep yüzüstü dönmek istiyor ben de tedirgin oluyorum yüzüstü birşey olur diye o yüzden izin vermiyorum yüzüstü dönmesine
Bu aralar bir çığlıklar atıyor ki sormayın gitsin iyice cilveler yapmaya başladı :nazar:Çok tatlı oldu teyzeleri
Kızlar siz geceleri kısa kollu giydirmeye başladınız mı ben uzun kollu bir tane body giydiriyorum sadece altına da bir pijama ama bundan sonra kısa kollu giydirmeye başlayacağım çünkü bana kısa kollularla bile çok sıcak geliyor
Sizler neler yapıyorsunuz ocak anneleriiiiiia.s.

benim kızımda durmadan dönüyor sırt üstü yüz üstü yuvarlanıp duruyor kendi kendine.yere battaniye seriyorum onun üzerinde yuvarlanıp duruyor akşama kadar ayaklarını tutup ağzına götürmeye çalışıyo ama henüz beceremedi elleriyle karnına vuruyor küt küt bir saniye durmuyo aşırı hareketli ben çıtçıtlı badysinin üzerine ince pajama giydirip öyle yatırıyorum henüz kısa kollulara geçmedik.benim evim biras serin olur havaların birasdaha ısınmasını bekliyorum..şükrancım sende benim gibi kızının saçını bağlıyosun galiba benim kızın saçlarıda uzun olduğu için sürekli bağlıyorum ama çevremdekiler bağlama iyi olmaz felan diyolar ama ben bağlamaya devam ediyorum sence bir zararı olurmu canım..

bende kızıma uzun kollu ama ınce bir uyku tulumu gıydırıyorum ama bır kac gune kısa kolluya gecerız herhalde

bizim prenses bıııııb bıııb bıııb yaparak bütün tükürüklerini salyalarını etrafa sıçratıyor üstü başı hep ıslak önlüksüz duramıyoruz. gazı varsa karnına vuruyor. onun dışında hep ellerini tututor nasıl anlatayım ovuşturacakmış gibi. eeeuuu iii gibi sesli harfleri tiz bir sesle çıkartıyor tam dönemiyor sadece yana doğru dönüyor tepine tepine koltuğun başından sonuna kadar gidiyor :) isteklerini çıkardığı ses tonundan anlıyoruz. biz toka takamıyoruz çok istiyorum ama saçı çok az daha toplamaya kalksam 2 -3 teli anca bir araya geliyor.. akşamları serin olduğu için önünü kapatmadan pijamasını giydiriyorum yada uzun kollu badiyle yatıyor sabahları kısa kollu ile duruyor...

Gamzecim Arada Sirada Bağliyorum Saçini Zarari Olur Mu Bilmiyorum Ama Bir Doktoruma Sorayim Sali Günü:))

X