• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimize Ne Tür ürünler Laiyoruz?

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
96
Malatya
Arkadaşlar artık doğumlarımız yaklaştı,bebişlerimizin eksiklerini tamamayalım bunu yaparken de fiir alışverişi yapalım istedim. Mesela ben doumdan sonra memlekete annemin yanına gideceğm için beşğimi oyun parklı portatif oanlardan alıcam. Puseti şu araba koltuğu olanlardan alıcam. Bunun dışında sizce öncelikli neler almalıyız? Fikirlernizi belkliyorum.
Port bebe
çanta
kanguru
öncelikli alınmalı.
Sizler nasıl ve nelr aldınız?

sanırım ben kanguru alıcam oncelıklı olarak sadece.

oto koltugu ve arabasınıda onumuzdekı aylarda almayı planlıyoruz ;)

biz onları aldık da beşiğini bir türlü alamadık karar veremedik ama mayıs ta artık alırız herhalde..bir de daha tırnak makası,diş kaşıyıcı bir de çıngırak alıcam:))

BİZ DOĞUM ÇANTAMIZI HAZIRLADIK. ( Herşeye hazırlıklı olalım diye )
PORTBEBE ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.
ODA TAKIMI ALDIK, BİRDE BAMBU SEPET ALDIK ( Annemde kalacağım )
BOL BOL TEKSTİL ÜRÜNLERİ ALDIM. ( Fiyatlarına bakarak, kampanyaları takip ederek )
BAKIM ÜRÜNLERİMİZİ ALDIK.
BEBEK ARABAMIZDA HEDİYE GELECEK. ( Model belli )
BEBEK BEZİ ve KÜVETİ YOK. BİRDE ODASI YERLEŞTİKTEN SONRA HALISINI DEĞİŞTİRECEĞİM.

bizim kızımızında doğum çantası hazır sayılır bezi eksik bide mendili filan.ama daha alıncak şeylerim war havlusu küveti biberonu tırnak makası filan.ben sadece araba almayı düşünüyorum oda 3 aylık filan olduğunda

kayınvalidem annem akrabalar ve biz ,bezine kadar herşeyini tamamladık.inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar ve güle güle kullanır.

Back
X