How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebişlerimize Masal Kitabı Okuma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pikolata78

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.907
1.249
333
Merhaba kızlar;
Bebişlerimize hangi aydan itibaren masal kitabı okumaya başlamalıyız? ben oğluma okuduğumda resimlerine gözü takılıyor ve biraz da olsa ilgi gösteriyor. sizce çok mu erken?

Canım bu aylarda başlayabilirsin.Takvimine göre konuşuyorum.
Ben okumaya başlamıştım 3 aydan sonra.Evetd ediğin gibi önce resimlerine gözü takılacak.Seni anlamayacak.
Bir süre sonra ses verecek sana,onunla konuşuyorsun sanıp..
1 yaşına gelincede kitabı elinden alıp yerlere vuracak:bbo:

valla sarubobeq arkadaşınm çok dogru söylüyor..hatta yerlere fırlatmak nealip yırtacak:))mırın kırın dinlemicek benimki öyle yapıyor 4 aylıkken başlamiştim ben okumaya.küçükdiye bakıyordu sonra devam ettim biraz dahadinledi ama şimdialıp kendi çevriryor sayfalarini birde yırtıyoralsanaalsanasmile

Canım bu aylarda başlayabilirsin.Takvimine göre konuşuyorum.
Ben okumaya başlamıştım 3 aydan sonra.Evetd ediğin gibi önce resimlerine gözü takılacak.Seni anlamayacak.
Bir süre sonra ses verecek sana,onunla konuşuyorsun sanıp..
1 yaşına gelincede kitabı elinden alıp yerlere vuracak:bbo:
sağol canım. demekki ileri de masal kitabı kendini yerde bulacak. :))

valla sarubobeq arkadaşınm çok dogru söylüyor..hatta yerlere fırlatmak nealip yırtacak:))mırın kırın dinlemicek benimki öyle yapıyor 4 aylıkken başlamiştim ben okumaya.küçükdiye bakıyordu sonra devam ettim biraz dahadinledi ama şimdialıp kendi çevriryor sayfalarini birde yırtıyoralsanaalsanasmile
yırtsın canım boşver. ama kitapla küçük yaşta tanışmış oluyor en azından. :)))

bence müzikli kitaplar alın birşeyler öğreten mesela ben alfabe kitabı aldım müzikli a harfine basınca bir kız çocuk sesiyle a diyo çok güzel oğlum çok gülüyosürekli basıyo dinliyo bu arada 8 aylık

bence müzikli kitaplar alın birşeyler öğreten mesela ben alfabe kitabı aldım müzikli a harfine basınca bir kız çocuk sesiyle a diyo çok güzel oğlum çok gülüyosürekli basıyo dinliyo bu arada 8 aylık
bizde de hayvan sesleri çıkaran bir sesli kitap var. bazı hayvan seslerinden ürkse de pür dikkat dinliyor.alkisalkisalkis

Biz 6 aylikken basladik kitap okumaya. Aksam yatirmadan önce emziriyorum ardin masal okuyorum, oda resimlerine bakiyo ve iyi geceler diyip yatagina yatiriyorum. bunu artik rutin haline getirdik simdi kizim 8 aylik...

Merhaba kızlar;
Bebişlerimize hangi aydan itibaren masal kitabı okumaya başlamalıyız? ben oğluma okuduğumda resimlerine gözü takılıyor ve biraz da olsa ilgi gösteriyor. sizce çok mu erken?

canım ben hamileyken bile kitap ve masal okurdum kızıma..doğduğundan beri hala geceleri masal okuyorum..

ben hamileyken okumak üzere almıştım ama kısmet olmadı okuyamadım..4,5 aylık oldu bebeğim okumaya başlayayım diyordum konuyu açtığın iyi olmuş.kitaplar yırtılmadan okumuş olalım barizemuszemus

Son düzenleme:
Back