• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerimize el emeği aksesuarlar

GNCgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
290
4
68
İstanbul
Eki Görüntüle 828117 $IMAG0897.jpg $IMAG0896.jpg $IMAG0895.jpg $20130415_141030.jpg

koyunlu olanı kızım için yaptım doğumdan sonra gelenlere vermek için. arkasında magnet var buzdolabına takıyorum bende. kuş ve kalpte aynı şekilde bebek şekeri olarak yaptım. daha farklı modellerimde var zamanla ekleyeceğim...
nikah şekerlerindeki küçük kağıtlardan bahsediyorsunuz dimi zımbayla takılan. öyleyse elbette takılabilir :):):)

ay çok güzel ya buzdolabı süsü olarak da kullanılabilir heralde peki üzerine yazı yazılıomu yani kağıtla nikah şekerlerinde olduğu gibi bebek mevlütünde dağıtılabilir bence

bende bebek urunlerı yapıyorum . hem yapması cok zevklı hem begenıldıkçe insan ayrı mutlu oluyor :) bi sure sonra paylaşacağım ınsaallah

Merhaba kızlar .hoşgeldin bebek, dis bugdayı, dogum gunu ve butun ozel gunler icin sus sabunlar yapiyorum.arzu ederseniz kokulu olarak ta yapilir.
Facebookta sabun kesesi sayfamizi ziyaret edebikirsini.

Back