• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlerimiz neler yapabiliyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yaxgxmur ankara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
1.418
1
116
Ankara
kızlar bebeklerimiz neler yapabiliyor hadi burdan paylaşalımhadi bakalım en marifetli kuzu kimde şaka şaka
benimki tepesindeki oyuncaklara çıldırıyor eliyle tutup çekiyorgamyoncuiremsu :nazar:
sesli gülüyor çok neşelenirse elini şapur şupur emiyor
2 saniye ayağının üstünde durabiliyor kucağımda
tvye acayip bi merkla bakıyor
bi yapıyoki her tarafımız mok içinde kalıyordelikafadulden
agulayıp çığlık atıyor
konuşmama tepki veriyorşutarafagitti
emerken sanki kavga ediyor
binbirgüçlüllkle uyuyup bi kıpırtıdan kalkabiliyor
yapamadıkları ise
dönemiyor yüzüstü yattığında başını kaldırıyo iş gövdeye gelince çığlığı basıyo:1closedeyes:
koşturamıyoooooooooooooooo:roflol:

benim kizda kafasini cok düzgün sekilde tutabiliyor:ecrin_bebek: cok uzun olmasada oyuncagin elinde tutup geri atiyorgamyoncuiremsu tepesinde dönen dönencesini cok güzel takip ediyor:teytey: kucagima aldimmi tv seyretmek istiyor beni gördümmü kucagima aliyim diye yapmadigi sebeklik kalmiyorhihoyyyt en önemlisi beni taniyor ve cok tatli gülümsüyor:jeyyar: mem mem diyor agu diyor masallah benim kizima ya:nazar::nazar:

benim kiz daha kaka olayinda cok basarili degil cani istemesse yapmiyorsenağlama ayrica kucaktan alip yere koyunca kiyameti kopariyor CADIARZU

Benim çikolatam çok bilmiş valla gece memeye kalktığında beni görüyor ve çok güzel gülücüklerle kucak istiyor,emerken hali son derece komik zaten sanki memeyi elinden alıyolarmış gibi çıldırıyor:))tlf çaldığında onunla konuşuyorum sanıyor ve aaaa,uuuu gibi seslerle tepkiler veriyor,tv sanki tanıyor gibi dikkatli izliyor.altının açılmasından son derece mutlu zaten bizimde kaka problemimiz yok şükür.ama asabiyet had safhada çünkü benim oğluşum akrep burcu hemde yükselenide öyle parmağında oynatıyor bizi

Back