• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlerimiz gece 5-6 saat uyuduğunda...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

demirim

annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5.383
6
156
39
Muğla
sevgili anneler bebeklerimiz gece 5-6 saat uyuduğunda sütünüzü sağıyomusunuz
sağıyosanız kaç saatte bir sağıyorsunuz
ben 3 saatte bir kalkmazsa (dr. gece kalkmazsa emzirmek için uyandırmaın demişti çünkü bebekler gündüz emdiklerini gece sindirirmiş bu yüzdende uynmazlarmış)sağıyorum fakat bazen kalkmak çok zor geliyor:)

canım ben gece kalkmadığında hiç sütümü sağmadım.
neden sağıyosun peki sütün azlmasın diyemi???

valla bende sagmıyorum ama henuz azaldıgını da dusunmuyorum bebegın emdıkce sutun gelır dıye dusunuyorum gunde bı kere 5 6 saat sagılmadıgında yada emılmedıgınde sorun olucagını sanmıyorum..

evet canım ben sağıyorum oyle durumlarda. bazen gündüz uyumadığında gece uzun uyuduğu oluyor. nadiren de memem şişiyo. o zaman tıkanmasın diye sağıyorum çunku bir kere başıma geldi sol göğsümü tam boşaltmadığım için şişti ve tıkandı. ondan sonra sütüm azaldı. bence çok iyi yapıyosun. üşenme kalk derim ben.

sadece gece uyuduğımda gögüslerim sertleşiyo gündüz çok yumuşak bende emziriyorum dolduğunda kızım hepsini çekiyo zaten yine yumuşacık oluyo :)

evet zaten eğer ölü gibi uyuyip 5 saat kalmışsa patlick gibi hissediorum ayağa kalktığımda onlar önde ben arkada gidiomuşum gibi hissediorum naniknanik

Back