Bebek İkinci El Bebişlerimiz bunu hakediyor.. Tertemiz Mamaroo Anakucağı!!!

ladymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
54
1
48
İstanbul

Hanımlar merhaba,

Yepyeni bir mamaroo anakucağım var. Oğlum büyüdüğü için şu an kullanamıyoruz.
Oğlumun mama roo üzerinde çok eğlendiğini, hatta inanmazsınız kabızlık yaşadığı dönemlerde aynı hızda sallanmanın
ve titreşiminin kabızlığına iyi geldiğini gördüm. :) sallama pozisyonu bildiğiniz anne kucağı...
650 TL ye aldık, şu an için 250 TL diyoruz. Amaç tüm bebişler faydalansınlar...
İlgilenen bayan arkadaşlar, özelden mesaj yazabilir.
Resimler ektedir.

Satışımız biraz acele, teşekkürler...

Cok uyguna veriyorsunz gercekten bzde kullaniyoruz cok memnunuz yeni annelere tavsiye ederm bu urunu bu fiyata kacrmayin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhbaba. bütün fonksiyonları çalışıyor mu acaba ? nerde oturuyorsunuz? bir de ne kadar kullandınız ? çok soru sordum ama teşekkürler...

merhbaba. bütün fonksiyonları çalışıyor mu acaba ? nerde oturuyorsunuz? bir de ne kadar kullandınız ? çok soru sordum ama teşekkürler...

merhaba, rica ederim tabi sorabilirsiniz :)
Bütün fonksiyonları çalışıyor sıkıntısı olsa satma girişiminde bulunmazdım zaten asla...
İstanbuldayız,biz bir iki ay kullanabildik geç aldık biraz sanırım :))

garantili bir ürün mü peki? bir de ağırlığını merak ettim. bursadayım da ben kargo ücreti açısından soruyorum...

özel mesaj hakkım yok burdan yazmank zorundayım. gelme imkanımız da yok. ikimizde çalışıyoruz. nasıl görebilirim acaba hareketelerini falan . kargo ücretini de hesaba katarsak biraz daha ikramınız olabilir mi dicektim :) pek de becereme böyle şeyleri ama :)

estağfurullah, öyle bir imada bile bulunmadım. bazen ilk el aldığımız ürünlerde bile sorun çıkabiliyor. ben bir yolu olabilir mi diye sordum sadece. ben internetten ölçülerini aldım. yarın kargo şirketleriyle bir görüşüp fiyat alıp sizi öyle rahatsız ederim. sizin için bir sakıncası yoksa yarına kadar bekletebilirseniz sevinirim. olumlu yada olumsuz size dönüş yaparım mutlaka . teşkkürler ilginize. görüşmek üzere.

bu arada mesaj sayınız itibariyle artık özel mesaj yazabilirsiniz sanırım, bilginize :)

Biz hakkini verene kdr kullanmistik. İnanilmaz kullanisli bir urun. Dusunen varsa sakin kacirmasin cok cok uygun bir iyat soylemis arkadas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…