TEYZELERİ ÇOOOK SAĞOLUN BEBİŞİMİ GAZ SORUNU DÜZELDİİa.s.
teyzesı yesın onu:))))))
hadı gozun aydınnnnn.gelelım dıger sorunlaraaaaaaaa.
dur daha keske gazı olsa dıyecegın gunler senı beklıyor.benım cadı dun kendını yataktan atarken yakaladıkkkkkkk:)))))))
9aylık oldu emeklemeyı falan hallettı,yurume yolunda.uykudan kalkınca karyolasının kenarından tutun ortuden govdesını ceke ceke ayaklan.mırıldanıslarını duydum kostum.kafayı uzatmıs asagıya dogru bakıyor.bıraz daha kafa agırlık yapıp govde ayaklansa yere yapısacak kafa ustu(((((((
aklım cıktı.
offfff offffffffffffffff.karyolasıda yuksek.halıda olsa yarde tehlıkelı kafa ustu dusecek.yorgan serdım yere daha yumusak duser duserse barı dıye.napıyım?
her yerde tedbır alıyoruz artık.ayaklanınca bıttımmmmmmm.
sende yasayacaksın daha dur bu gunlerı.ben ıkıncı alısıgım ama yınede korkuyor ınsan cıddı zarar verecek kendıne dıye.
ALLAH yardımcımız olsun hepımızın.bebısı op benım ıcın.
kızlar bebişimizi ne kadar süreyle emzirmeliyiz. kızımız sürekli emmek istiyor. tam uyuyor memeyi çıkarınca kıyameti koparıyor acaba doymuyormu ama maşallah iyide süt geliyor idrar ve kaka çıkışıda normal yeterli olmasa oda az olur ama şükür ki oda iyi anlayamadım sizler nekadar sıklıkla emziririyorsunuz 22 günlük bebişimiz sizlerden yardım bekliyorum.
kızlar birde kızımız çook gazı var heralde milupanın hazır rezene çayı var onu veriyoruz sizler kullandınızmı? zincoyuda öneriyormusunuz? zincoyu nasıl veriyorsunuz bebişinize ?
offf canım ya ben rezene çayını asla içemiyorum bırak içmeyi kızıma içirirken bile midem alt üst oluyor. ögürüryorum resmen matematikçi negüzel sen içebiliyosun kızımın gaz sorununu giderdik çoook şükür zinko ve rezene iyi geldi ona Şeniz
:ecrin_bebek:slm arkadaşlar.. surekli bu siteyi takip ediyorum. yardımlaşmanızı çok takdir ediyorum.
benim de 2 aylık bir bebeğim var. tabi bir de gaz sorunumuz var. doktor metsil damla verdi. kullananız var mı? kullandıysanız bebeklere yan etkisi var mı? ya da zararı var mı? ilk bebeğim olduğu için çok acemiyim yanlış bir şey yapmaktan hep korkuyorum. tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?